Tarih: 26.08.2022 13:21

Barış ve Eşitlik Partisi Genel Başkanı Çağlayan Garipoğlu, ‘HALKIMIZIN VE EMEKÇİNİN YANINDA OLACAĞIZ’

Facebook Twitter Linked-in

Barış ve Eşitlik Partisi Genel Başkanı Çağlayan Garipoğlu,

‘HALKIMIZIN VE EMEKÇİNİN YANINDA OLACAĞIZ’

Barış ve Eşitlik Partisi Genel Başkanı Çağlayan Garipoğlu, ülke ve yerel gündem hakkında değerlendirmede bulundu. Genel Başkan Garipoğlu, ‘Suni gündemler ile halkımızın gerçek sorunlarının üzerinin kapatılmasına izin vermeyeceğiz. Bizler halkımızın ve emekçinin yanındayız’ dedi.

‘Halkımızın sorunlarının farkındayız, bu sorunların çözümü bizde’

Ekonomik olarak zor bir süreçten geçildiğini belirten Barış ve Eşitlik Partisi Genel Başkanı Çağlayan Garipoğlu, ‘Ülkemizde yaşanan ekonomik sıkıntı halkımızı zor durumda bırakmaktadır. Ülkemizi yönetenler halkımızın yaşadığı sorunlara yönelmeli, hatalı politikalarından bir an önce vazgeçmelidir. Barış ve Eşitlik Partisi olarak her zaman halkımızın arasındayız. İl İl gezip halkımızla, esnafımızla sohbet ediyorum. Halkımız alım gücünün iyice düştüğünden dem vurmakta, esnaflarımız borçlarını ödeyemeyecek duruma gelmiştir. Barış ve Eşitlik Partisi olarak halkımızın sorunlarının farkındayız. Bu sorunların da çözümü bizde’ dedi.

‘Barınma sorunu yüzünden öğrenci kardeşlerimiz eğitimlerine ara vermek zorunda kalıyor’

Genel Başkan Garipoğlu, ‘Bir önemli sorunda Üniversite öğrencilerimizin barınma sorunu. Birçok gencimiz yurt bulamamaları yüzünden eğitimlerine ara vermek zorunda kalıyor. Devletimizin bu konuda mutlaka çözüm üretecek projeleri hayata geçirmeleri gerekiyor. Ev sahiplerinin istediği kira ücretlerini birçok öğrenci kardeşimizin ve ailelerinin karşılaması çok zor. Bu yüzden bu konu asla es geçilmemeli’ ifadelerine yer verdi.

‘Ülkemiz zor bir süreçten geçerken bize yatmak yakışmaz’

Barış ve Eşitlik Partisi Genel Başkanı Çağlayan Garipoğlu, son olarak, ‘Partim için yoğun çalışmaya devam ediyorum. Önümüzdeki hafta Antalya’ya giderek, programım dahilinde ziyaretlerde bulunacağım. Ülkemiz zor bir süreçten geçerken bize yatmak yakışmaz. Barış ve Eşitlik Partisi olarak ülkemiz ve halkımız için tüm birimlerimizle çalışmaya devam edeceğiz’ dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —