Tarih: 02.10.2023 14:35

Barış ve Eşitlik Partisi Genel Başkanı Çağlayan Garipoğlu’ndan YENİDEN REFAH PARTİSİ İLÇE BAŞKANI AHMET EREN’E ZİYARET

Facebook Twitter Linked-in

Barış ve Eşitlik Partisi Genel Başkanı Çağlayan Garipoğlu’ndan

YENİDEN REFAH PARTİSİ İLÇE BAŞKANI AHMET EREN’E ZİYARET

Barış ve Eşitlik Partisi Genel Başkanı Çağlayan Garipoğlu, geçtiğimiz aylarda gerçekleştirdikleri ilçe kongreleri ile yeniden başkan seçilen Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Ahmet Eren’in ziyaret ederek hayırlı olsun temennilerinde bulundu.

Garipoğlu, “Gençlerin siyasetin içinde aktif olmaları bizleri mutlu ediyor”

Yeniden Refah Partisi Gölcük İlçe Başkanı Ahmet Eren’e hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Barış ve Eşitlik Partisi Genel Başkanı Çağlayan Garipoğlu, ‘Öncelikle ziyaret isteğimi kırmayan Ahmet bey’e ve değerli yönetimine teşekkür ediyorum. Kendisine ve ekibine çalışmalarında başarılar diliyorum. Hepimizin ortak hedefi Gölcük’ümüzün daha fazla gelişmesi, daha güzel olması. Bizler Ahmet kardeşim gibi Genç kardeşlerimizi Siyasette görmekten mutluluk duyuyoruz. Önümüzde  yerel seçimler var. Belediye Başkanlığı’na adaylığını koyarsa şimdiden çalışmalarında başarılar diliyorum. Genç kardeşlerimiz Siyasette daha fazla etkin rol almalı’ dedi.

Eren, “Yerel seçimlerde de Gölcük’ten zaferle ayrılacağımıza eminiz”

Barış ve Eşitlik Partisi Genel Başkanı Çağlayan Garipoğlu’na gerçekleştirdiği ziyaret ve temennilerinden ötürü teşekkür eden Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Ahmet Eren, “Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan’ın önderliğinde  2024 yerel seçimlerine en iyi şekilde hazırlanıyoruz. Yeniden Refah Partisi olarak kendi adaylarımız ile seçimlere gireceğiz. Bu nedenle de  İlçe yönetimimiz olarak saha çalışmalarımızı aralıksız devam ediyoruz. 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşecek olan yerel seçimlerde de Gölcük’ten zaferle ayrılacağımıza eminiz” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —