Tarih: 10.07.2022 12:11

Barış ve Eşitlik Partisi Kocaeli İl Başkanı Dursun Ali Akbayır, GELECEKTE ÇOK DAHA GÜZEL BAYRAMLAR KUTLAYACAĞIZ’

Facebook Twitter Linked-in

Barış ve Eşitlik Partisi Kocaeli İl Başkanı Dursun Ali Akbayır, Kurban Bayramı dolayısı ile bir açıklama yaptı. Akbayır, ‘Gelecekte hep birlikte çok daha güzel bayramlar kutlayacağız’ dedi.

‘Halkımız için bıkmadan ve usanmadan çalışıyoruz’

İl Başkanı Akbayır, Kurban Bayramı açıklamasında şunları dile getirdi: ‘Bayramlarımız herkesi birbirine yakınlaştıran; paylaşmanın, dayanışmanın en yoğun yaşandığı günlerdir. Ülkemiz ve halkımız zorlu bir süreç geçirmektedir. İşte bu zorlu süreçte Kurban Bayramımızı kutlamaktayız. Bizler Barış ve Eşitlik Partisi olarak ülkemizi çağdaş, muasır ve gelişmiş ülkeler seviyesine çıkartacak adımları atmak için kollarımızı sıvadık. Sayın Genel Başkanımızın bizden istediği çalışmaları ortaya koyarak, bıkmadan, usanmadan çalışıyoruz.’

‘Tüm halkımızın Kurban Bayramı’nı kutluyorum’

Açıklamalarını sürdüren Barış ve Eşitlik Partisi İl Başkanı Dursun Ali Akbayır, ‘Bizler ortaya koyacağımız bu çalışmalar ile gelir adaletsizliklerinin ortadan kaldırıldığı, kimsenin yatağa aç girmediği, bu topraklar üzerinde yaşayan herkesin ayrım gözetmeksizin dayanışma içerisinde olduğu, barış ve huzurun sağlandığı bir Türkiye ile inanıyoruz ki çok daha güzel bayramları hep birlikte karşılayacağız. Paylaşmanın, dayanışmanın, hoşgörünün sembolü Kurban Bayramı’nın ülkemize ve tüm dünyaya barış ve huzur getirmesini temenni ediyor, tüm halkımızın Kurban Bayramı’nı kutluyorum’ diyerek açıklamalarını tamamladı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —