Tarih: 26.06.2022 15:13

Barış ve Eşitlik Partisi Kocaeli İl Başkanı Dursun Ali Akbayır, ‘KOCAELİ DE SESSİZ DEVRİM YAPACAĞIZ’

Facebook Twitter Linked-in

Barış ve Eşitlik Partisi Kocaeli İl Başkanı Dursun Ali Akbayır, İzmit İlçe Örgütü’ne Hakan Mumsus’u atayarak, görev mazbatasını takdim etti. Barış ve Eşitlik Partisi Örgüt Kurulu Başkanı Harun Sifil, yeni ilçe başkanı Hakan Mumsus’u tebrik ederek, rozetini taktı. Sifil ve Akbayır, ‘Koceali’de sessiz devrim yapacağız’ dedi.

Görev Mazbatasını takdim etti

Barış ve Eşitlik Partisi Kocaeli İl Başkanı Dursun Ali Akbayır, çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. İl Başkanı Akbayır, ilçe atamalarının yakın zamanda yapılacağını belirterek, şu an 5 ilçenin hazır olduğunu söyledi. Ayrıca Barış ve Eşitlik Partisi Örgüt Kurulu Başkanı Harun Sifil ve Kocaeli İl Başkanı Dursun Ali Akbayır, ataması yapılan İzmit İlçe Başkanı Hakan Mumsus’u tebrik ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

Sifil, ‘Hakan kardeşime yeni görevinde başarılar diliyorum’

Barış ve Eşitlik Partisi Örgüt Kurulu Başkanı Harun Sifil, ‘Sayın İl Başkanımız Dursun Ali Akbayır beyefendi bugün İzmit İlçemize yeni başkanını atamıştır. Hakan Mumsus kardeşime yeni görevinde başarılar diliyorum. Hakan kardeşimin partimize en iyi şekilde katkı sağlayacağına inancım tam’ dedi.

Akbayır, ‘Kocaeli’de12’de 12 yapacağız’

Barış ve Eşitlik Partisi Kocaeli İl Başkanı Dursun Ali Akbayır, ‘Çalışmalarımızı yoğun bir şekilde sürdürüyoruz. Değerli yönetimim ile birlikte Sayın Genel Başkanımızın bizden beklediği çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İlçe Atamalarımızı yakında yapacağız. Şu an 5 ilçemiz hazır durumda. Bugün değerli kardeşimiz Hakan Mumsus kardeşime görevini takdim ettik. Örgüt Kurulu Başkanımız Sayın Harun Sifil beyefendide bugün bizim yanımızda yer aldı. Kendisine katılımlarından ötürü teşekkür ediyorum.

 Hakan Mumsus kardeşime çalışmalarında başarılar diliyorum.Bizler Kocaeli’de 12’de 12 yapacağız. Çünkü halkımızın en çok yanında olan partiyiz. Halkımızın sorunlarını çok iyi biliyoruz. Genel Başkanımız Sayın Çağlayan Garipoğlu’nu mahcup etmeyeceğiz. Bunun içinde çalışmalarımızı aralıksız sürdüreceğiz’ diye konuştu.

Mumsus, ‘Teşekkür ediyorum’

Barış ve Eşitlik Partisi yeni İzmit İlçe Başkanı Hakan Mumsus, yapacağı çalışmalar ile partisine en iyi şekilde fayda sağlayacağını belirterek, ‘Bana güvendikleri için başta Sayın Genel Başkanıma ve İl Başkanıma teşekkür ediyorum’ dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —