Tarih: 25.03.2019 12:57

Başarılı Muhtar Adayı Demet Şener azaları ile birlikte, SON İSTİŞARE TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

Facebook Twitter Linked-in

Başarılı Muhtar Adayı Demet Şener azaları ile birlikte,

SON İSTİŞARE TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

Tüm Türkiye’de ve ilçemizde gerçekleşecek olan 31 Mart yerel seçimlerine çok az bir süre kala muhtar adayları da azaları ile birlikte çalışmalarına devam ediyor. Değirmendere’nin sevilen isimlerinden Atatürk Mahallesi Muhtar Adayı Demet Şener, geçtiğimiz gün azaları ile birlikte son istişare toplantısını gerçekleştirdi.

Muhtar Adayı Demet Şener, ‘Amaç hizmet ise, biz de varız’

Değirmendere’nin sevilen muhtar adaylarından Atatürk Mahallesi Muhtar Adayı Demet Şener azaları ile birlikte yerel seçimlere çok az bir süre kala çalışmalarına devam ediyor. ‘Amaç hizmet ise, biz de varız’ sloganı ile çıktığı bu yolda çevresi tarafından büyük bir destek gören Muhtar Adayı Demet Şener, güçlü aza kadrosu ile birlikte geçtiğimiz gün Değirmendere Baraka Cafe’de akşam yemeğinde bir araya gelerek son istişare toplantısını gerçekleştirdiler.

Emeği geçen ve destek olan herkese çok teşekkür ediyorum”

Atatürk Mahallesi Muhtar Adayı Demet Şener konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada şu sözleri dile getirdi: “Değerli Azalarım Zeliha Özlem Aktemur, Sema Okka Ulubir, Buğra Bulgurcuoğlu Kurtuluş, Hikmet Kibar, Mehmet Öztürkler, Mustafa Semersatan, Cengiz Daru ve Arif Bulut ile Baraka Cafe’de güzel bir akşam yemeğinde buluşup son bir istişare toplantısı gerçekleştirdik. Emeği geçen ve destek olan herkese çok teşekkür ediyorum” diyerek açıklamasını sonlandırdı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —