Tarih: 27.03.2019 14:25

Başarılı Muhtar Adayı Demirci’yi mahalle sakinleri bağrına bastı

Facebook Twitter Linked-in

Başarılı Muhtar Adayı Demirci’yi mahalle sakinleri bağrına bastı

31 Mart 2019 Pazar günü yapılacak yerel seçimlere az bir süre kala Mahalli İdareler seçimlerinde Kavaklı Mahallesi’ne Muhtar Adaylığını ilan eden ve vatandaşların gönlünde büyük bir taht kuran genç Muhtar Adayı Demirci ev ziyaretlerine durmaksızın devam ediyor.

Hem projelerini hem de kendini tanıtıyor

Tüm Türkiye’de ve ilçemizde gerçekleşecek mahalli idareler seçimlerine sayılı günler kala muhtar adayları çalışmalarını sürdürmeye devam ederken ev ziyaretlerini de gerçekleştirmeye devam ediyor. İlçemizde ve Kavaklı Mahallesi’nde Kavaklı Mahallesi Muhtar Adayı Murat Demirci, hem projelerini hem kendini tanıtan broşürleri ev sakinlerine iletiyor.

Muhtar Adayı Demirci, “Mahallemizi güzelleştirmek adına ne gerekiyorsa onu yapacağız”

Gerçekleşen ev ziyaretlerinde kısa bir konuşma gerçekleştiren Kavaklı Mahallesi Muhtar Adayı Murat Demirci şu sözleri dile getirdi: “31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala bizde çalışmalarımızı daha da hızlandırdık. Mahalle sakinlerimiz ile bir araya gelerek broşür dağıtımlarımızı da gerçekleştirdik. Mahalle sakinlerimizin desteklerini her zaman hissettik, kendilerine çok teşekkür ediyorum. Mahallemizi güzelleştirmek adına ne gerekiyorsa onu yapacağız” dedi.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —