Tarih: 06.08.2023 13:06

Başarılı öğrencilere burs vermeye devam edecekler TEMAD’TAN EĞİTİME DESTEK

Facebook Twitter Linked-in

Başarılı öğrencilere burs vermeye devam edecekler

TEMAD’TAN EĞİTİME DESTEK

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Gölcük Şubesi Başkanı Bekir Tülü, Dernek Üyelerinin ve gönüllülerin desteği ile Üniversite öğrencilerine yönelik verdikleri burs desteğini bu senede sürdüreceklerini ifade etti. Tülü, ‘Eğitim olmazsa olmazımız’ diyerek, burs başvurusunun ne zaman başlayacağını ve burs miktarını yakında duyuracaklarını söyledi.

‘Bugüne kadar birçok öğrencimizi destekleyerek eğitimlerine katkıda bulunduk’

Örnek çalışmaları ve eğitime verdikleri destek ile takdir toplayan TEMAD Gölcük Şubesi, Üniversite Öğrencilerini bu senede verecekleri burs ile destekleyecek. Dernek Başkanı Bekir Tülü, yaptığı açıklamada, ‘Birkaç seneden bu yana başarılı Üniversite Öğrencilerimize yönelik burs vererek, eğitime katkıda bulunuyoruz.  Bu kapsamda, geride kalan yıllarda birçok öğrencimize burs verdik ve onların eğitim hayatlarına katkıda bulunduk.’

‘Zamanı gelince açıklayacağız’

Tülü, ‘Üniversite öğrencilerimize bu sene de burs vermek amacındayız. Yeni dönem için zamanı gelince burs başvurularını açacağız. Neticesinde de burs alacak öğrencilerimizi belirleyeceğiz. Bugüne kadar desteklediğimiz öğrencilerimize eğitim ve sonrasında iş hayatlarına başarılar diliyoruz’ diyerek açıklamalarını tamamladı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —