Tarih: 08.01.2024 12:56

Başhekim Helvacı’ya Hayırlı Olsun Ziyaretleri Devam Ediyor

Facebook Twitter Linked-in

Başhekim Helvacı’ya  Hayırlı Olsun Ziyaretleri Devam Ediyor

Gölcük Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi (ADSM) Başhekimliği görevine atanan Dt. Betül Gümen Helvacı’ ya hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor.

Hayırlı olsun dileklerini ilettiler

Kısa bir süre gönde Gölcük Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nde Başhekim olarak göreve başlayan Dt. Betül Gümen Helvacı’ ya hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor.

Nuh Çimento Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi İdari ve Mali İşler Müdürü Ali Karaaslan, Körfez Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi İdari ve Mali İşler Müdürü Mehmet Özalp ve Emekli Araştırmacı A. Kadir Korkut Gölcük Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinde Başhekim olarak göreve başlayan Dt. Betül Gümen Helvacı’yı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

Başhekim Helvacı ziyaretlerinden ötürü teşekkür etti

Gölcük ADSM Başhekim Dt. Betül Gümen Helvacı nazik ziyaretlerinden dolayı Nuh Çimento Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi İdari ve Mali İşler Müdürü Ali Karaaslan, Körfez Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi İdari ve Mali İşler Müdürü Mehmet Özalp ve Emekli Araştırmacı A. Kadir Korkut’a teşekkürlerini iletti.

Gölcük Gaziler Derneğinden hayırlı olsun ziyareti

Gölcük ADSM Başhekim Dt. Betül Gümen Helvacı’ya bir diğer ziyarette Türkiye Muharip Gaziler Derneği Gölcük Şube Başkanı Mehmet Arslan’dan geldi. Başkan Arslan ve Yönetim  Gölcük Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Dt. Betül Gümen Helvacı ‘yı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Başhekim Dt. Betül Gümen Helvacı nazik ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkürlerini iletti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —