Tarih: 21.10.2020 12:55

Basın İlan Kurumu Müdürü Yalçıntaş, GAZETEMİZİ ZİYARET ETTİ

Facebook Twitter Linked-in

Basın İlan Kurumu Müdürü Yalçıntaş,

GAZETEMİZİ ZİYARET ETTİ

Kocaeli Basın İlan Kurumu Müdürlüğü görevine Hayri Beşer’in yerine atanan Salih Yalçıntaş, bugün gazetemizi ziyaret ederek, hem kendisini tanıttı hem de 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günümüzü kutladı. Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Nurettin Şenemre ve personelimiz Basın İlan Kurumu Müdürü Yalçıntaş’a yeni görevinde başarılar diledi.

Yalçıntaş’a yeni görevinde başarılar diledi

Basın İlan Kurumu Müdürü Salih Yalçıntaş, bugün gazetemizi ziyaret etti. Gazetemizin 35 yıldır dürüst ve ahlaklı yayın anlayışı ile hizmetini sürdürdüğünü belirten Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Nurettin Şenemre, yeni Basın İlan Kurumu Müdürü Yalçıntaş’a yeni görevinde başarılar diledi.

Hem kendisini tanıttı hem de Gazeteciler Günümüzü kutladı

Tüm Gazetecilerin ve Gazetemizin 21 Ekim Gazeteciler Günü’nü kutlayan Basın İlan Kurumu Müdürü Salih Yalçıntaş, ‘Bugün Gölcük’te yerel basınımızı ziyaret etmekten memnuniyet duyuyorum. Kocaeli’de Basın İlan Müdürlüğü görevime başladım.  Bu önemli görevi Kocaeli gibi güzel bir İl’de yapacak olmaktan mutluluk duyuyorum. Tüm Basın Camiası’na çalışmalarında başarılar diliyor, sizlere de misafirperverliğinizden ötürü teşekkür ediyorum’ dedi. Konuşmaların ardından Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Nurettin Şenemre,  Basın İlan Kurumu Müdürü Yalçıntaş’ı gazetemizi gezdirerek, gazetemiz hakkında bilgilendirmede bulundu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —