Başiskele, EMITT 2024 Fuarı’nda Tanıtılıyor
Başiskele Belediyesi, dünyanın en büyük 5 turizm fuarından biri olan ve bu yıl 27.’si düzenlenen Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda (EMITT) Gölcük-Başiskele Turizm Birliği standıyla yerini aldı.
Her yıl binlerce tatil tüketicisi ve sektör profesyonelini ağırlayarak Türkiye’nin turistik cazibesini artıran EMITT Fuarı, 6-9 Şubat tarihleri arasında İstanbul Büyükçekmece TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlendi.
T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı, T.C. Ticaret Bakanlığı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Türk Hava Yolları’nın kurumsal sponsorluğunda Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) ve Türkiye Turizm Yatırımcıları Derneği’nin (TTYD) iş ortaklığında düzenlenen fuara, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde Başiskele Belediyesi de katılım göstererek kentin zengin turizm potansiyeli tanıtıldı. Samsun Vali Yardımcısı ve Bafra Kaymakamı Vekili Cevdet Ertürkmen başta olmak üzere binlerce ziyaretçi tarafından ziyaret edilen Başiskele standında; ilçenin tarihi, kültürel ve doğal güzellikleri tanıtıldı. Termal sıcak su kaynakları ve bu doğrultuda yapılan yatırımlarıyla Marmara’nın sağlık turizmine büyük katkı sunacak Başiskele’nin yeni termal tesisi ve Başiskele Belediyesi’nin Tarih Yolu Projesi ziyaretçilere anlatıldı.
ZİYARETÇİLERE ÇEŞİTLİ HEDİYELER VERİLDİ
Kocaeli’nin yerli ve yabancı turizm potansiyelinin en iyi şekilde tanıtılmasının hedeflendiği EMITT Fuarı’nda, Kocaeli standı ziyaretçilerine kentin önemli turizm destinasyonlarından sürpriz hediyeler verildi. Fuar boyunca her gün gerçekleşen çekilişlerde bazı ziyaretçiler, otel konaklaması, Kartepe ve Yuvacık bölgesinde bulunan tesislerde kahvaltı ve akşam yemeği, macera turizmi aktivitelerinden atv, zipline gibi hediyeler kazandılar.




GÖLCÜKSPOR EVİNDE KAZANDI: 1-0
BAŞKAN ÖZLÜ MOTORCU EĞİTİM PİSTİ’NDEKİ ÇALIŞMALARI İNCELEDİ
VERGİ BORCU OLANLAR DİKKAT!
IBAN'A TRANSFERDE YENİ ŞART
SAHTE EURO OPERASYONU
İSU VE İZAYDAŞ MİLYONLARCA KWH ELEKTRİK ÜRETTİ
BU KENT DE "BARLAR SOKAĞI" SORUNU VARDIR ...
KOCAELİ’Yİ KİTAP KOKUSU SARACAK
KÖRFEZDEKİ DEV TEMİZLİK DÜNYA GÜNDEMİNDE
BAŞKAN BÜYÜKAKIN :POPÜLİZMİ DEĞİL, DENİZİ SEÇTİK
GÖLCÜK SAYGINLAR KAPILARINI ARALADI
BAŞİSKELE’DE EDEBİYAT DOLU BULUŞMA
CEDİT KENTSEL DÖNÜŞÜM ALANINDA 360 METRELİK DERE ISLAHI İLE GÜVENLİ ALTYAPI
5 ARACA ÇARPTI HIRSINI ALAMADI LASTİKLERİNİ KESTİ
GELECEĞİN MÜZİSYENLERİ HÜNERLERİNİ SERGİLEYECEK
ENGELSİZ SANAT BÜYÜLEDİ
SAADET PARTİSİ’NDEN GÖLCÜK’DEN ‘ZULME LANET’ HAYKIRIŞI!
BÜYÜKAKIN: TÜRKİYE’DE BAŞKA BİR ÖRNEK YOK, AVRUPA’DA İLK 10’DAYIZ
GÖLCÜK BELEDİYESİ’NDEN İSTİHDAMA KESİNTİSİZ KATKI
SAADET PARTİSİ GÖLCÜK TEŞKİLATI’NDAN ANLAMLI VEFA: GENÇLER UMRE İLE ÖDÜLLENDİRİLDİ
KARTEPE MESİRE ALANI’NDA EKİPLER GECE GÜNDÜZ SAHADA
EMEKLİ POLİS MEMURU SİLAHLI SALDIRIDA HAYATINI KAYBETTİ
MİLLİ YOL LOKMA DAĞITTI
BAŞİSKELE’DE İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİNE KAPSAMLI DEĞERLENDİRME
CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN KOCAELİ’YE GELİYOR!
İŞLETMECİ VOLKAN BERBEROĞLU DAHİL 2 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ
TÜVTÜRK'ÜN YENİ KURALI SÜRÜCÜLERİ YAKTI
CİNAYET FİRARİSİ GÖLCÜK’TE YAKALANDI
HEM HIRSIZ HEM VERİ AVCISI!
8 YIL CEZASI OLAN FİRARİ ZEHİR TACİRİ YAKALANDI!
Yükleniyor

