Tarih: 01.03.2022 05:59

Başiskele Gençlerinin Sinema Keyfi

Facebook Twitter Linked-in

Başiskele Gençlerinin Sinema Keyfi

Başiskele Belediyesi’nin gençlerle düzenlediği sinema geceleri gençlerden büyük ilgi görüyor.

Her fırsatta çocuklar ve gençler ile buluşan ve genç kardeşlerinin gelişimi için büyük gayret gösteren Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü’nün birçok gence daha dokunmaya devam ediyor. Başiskele Belediyesi spordan, sanata birçok gençlik faaliyetinin yanı sıra hizmet vermekten olan 3 gençhanesinde haftanın her Perşembe günü akşam 19.00’da sinema geceleri düzenliyor.  

GENÇHANELERDE HER PERŞEMBE SİNEMA KEYFİ

Altınkent, Şehitekrem ve Karadenizliler mahallesinde hizmet vermekte olan gençhanelerin üyeleri gençler her hafta Perşembe akşamı sinema keyfi yaşıyor. Önceki hafta başlanan etkinlikte Başkan Mehmet Yasin Özlü’de sinema etkinliğine katılım sağlayarak gençlerle birlikte sinema izledi. Programdan oldukça zevk alan gençler Başkan Özlü’nün katılımından da memnun kaldılar.

Her hafta eğitici, öğretici birbirinden güzel filmlerin aynı gün aynı saatte üç gençhanede de gençlerle izlendiği program düzenli olarak devam edecek. Gençler böylece sinema izlemenin keyfine bol bol varmış olacaklar. Gençhanelerde müzik, satranç gibi birçok eğitimden faydalanan ve gençhanelerde vakit geçirmekten büyük zevk alan gençler artık Perşembe gecesi sinema etkinliklerinin de müptelası olacak gibi gözüküyor.

Hem sinemanın tadını çıkaran hem de güzel bir deneyim yaşayan gençler bunun gibi birçok etkinliklerden dolayı memnuniyetlerini dile getirdi. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —