Tarih: 18.06.2023 14:39

Başiskele Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi’nde ÖZGÜR CAN DÖNEMİ

Facebook Twitter Linked-in

Başiskele Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi’nde

ÖZGÜR CAN DÖNEMİ

Cumartesi günü gerçekleşen Başiskele Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi Genel Kurulu’nda, Kooperatif’te uzun yıllar görev yapan Mehmet Malkoç ve Yönetimi Olağan Mali Genel Kurul olmasına rağmen seçime katılan üyelerin tüzükte de yer alan yönetim kurulu seçimini gündeme aldırmasıyla görev süresinin dolmasına bir yıl kalan Mehmet Malkoç, yeniden bir liste sunmayarak Kooperatif Yönetimini Özgür Can ve yeni kurula devretti.

Malkoç, “Kararlarına saygı duydum”

Gerçekleştirilen Genel Kurul sonrası açıklama yapan Malkoç, “Mali Genel Kurul’da yeni yönetim seçimi isteneceği hiç aklıma gelmedi. 373 üyemizden yaklaşık 200 kişi seçime katılmadı. Benimde bir yılım daha vardı. Ancak arkadaşlar böyle bir tasarrufta bulununca bende kararlarına saygı duydum. Böylece 1 yıl önce görevimi yeni yönetime devrettim” dedi.

Can’dan üyelere teşekkür

Değirmendere Kültür Merkezi’nde  yapılan Mali Genel Kurul sonucunda yönetimi kurulu başkanlığına getirilen Özgür Can, yeni dönemde birbirinden önemli projelerle kooperatife önemli hizmetlerde ve katkılarda bulunacaklarını belirterek, Genel Kurula katılan tüm üyelere, desteklerinden dolayı teşekkür etti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —