Tarih: 16.06.2023 14:41

Başiskele Sanayi Sitesi Kongresi öncesinde MALKOÇ’TAN ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR

Facebook Twitter Linked-in

Başiskele Sanayi Sitesi Kongresi öncesinde

MALKOÇ’TAN ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR

İlçemizin önemli Yapı Kooperatifleri arasında yer alan Gölcük Küçük Sanayi Sitesi bilindiği gibi arsasının Başiskele Sınırları içerisinde yer alması nedeniyle adını Başiskele Küçük Sanayi Sitesi olarak değiştirmişti. Halen faaliyetlerini hızla sürdüren ve Kooperatifin yıllardır başarılı bir şekilde başkanlığını yürüten Mehmet Malkoç Olağan Mali Genel Kurul Öncesi gazetemize önemli açıklamalarda bulundu.

‘Önümüzdeki süreçte sitemize ilave olacak % 10 kadar bölümde idari, ticari sosyal bölümler yapılacaktır’

Başiskele Küçük Sanayi Sitesi Başkanı Mehmet Malkoç, yaptığı açıklamada, ‘Başiskele Küçük Sanayi Sitemizin Genel Kurul Toplantısı yarın, 17 Haziran 2023 Cumartesi günü yapılacaktır. Toplantı saat 10.00’da başlayacak, 14.00’te bitecektir. Toplantı da Kooperatif ortakları ve sanayi sitesindeki esnaflarla ilgili konular ve sitenin gelecekte yapacağı işler konu edilecektir. Sanayi sitemiz; geçmişi eskiye dayanmakla birlikte yapılışı çağdaş, kullanışlı ve özellikle depreme karşı çok sağlam yapılmıştır. Sitemiz yangın, sel baskını, kar, rüzgar gibi afetler için ileri derece de önlemler ile yapılmıştır. Sitemizin geneli ve işyerleri genişlik ve kullanış bakımından özellikle çok tercih edilmektedir. Sitemizde boş işyeri bulunmamaktadır. Her gün işyeri arayanlar başvurmaktadır. Yeni kiraya verilenlerin kira bedelleri memnuniyet vericidir. 2018 ekonomik krizden ve pandemiden elbette bizlerde olumsuz etkilendik. Bu dönemin sonrasında da Ford-Otosan’ın bir talebi oldu ise de olumsuz sonuçlandı. Ford-Otosan çözüm olarak sanayi sitesinin bir buçuk katı büyüklüğünde DENİZİ DOLDURMA yöntemini seçti. Böylece bu konu da kapanmış oldu. Önümüzdeki süreçte sitemize ilave olacak % 10 kadar bölümde idari, ticari sosyal bölümler yapılacaktır. Şu anda belediyemizde ilgili proje yenileme işlemleri sürmektedir. Bu işlemler ile birlikte bakım çalışmaları devam edecektir.’

‘Örnek olsun, hayırlı olsun’

Malkoç, ‘Sonuç olarak; sanayi sitemiz; konumu, yerleşimi bina kalitesi ile öne çıkmakta ve özellikleri ile örnek olmaya devam etmektedir. Üyelerimizin genel kurul toplantısına katılım göstermesine ve hayırlı olmasını diliyoruz. Bu kadar büyük toplumu bu kadar süre bir arada tutmak başarıdır. Bu arada, sitenin zorlu şartlarla (deprem dahil) yapımını başarıyla yürüten Mehmet Malkoç ve ekibini tebrik eder, başarılar dileriz. Elbette burada üyelerin de payı büyüktür. Başkanı, yönetimi görevde tutmasını bildiler, başarıya katkı sundular. Onları da tebrik ediyoruz. Kim kazandı? Üyeler kazandı, esnaf kazandı, Başiskele, Gölcük, Kocaeli ve ülke kazandı. Örnek olsun, hayırlı olsun’ diyerek açıklamalarını tamamladı.

Kooperatifin Olağan Genel Kurul Toplantısı bugün saat 10.00-14.00 saatleri arasında Değirmendere Kültür Merkezi’nde yapılacak.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —