Tarih: 26.03.2024 11:37

Başiskele Sanayi Sitesinde Geri dönüşüm deposu ve 5 işyeri küle döndü YANGINDA 1 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Facebook Twitter Linked-in

Başiskele Sanayi Sitesinde Geri dönüşüm deposu ve 5 işyeri küle döndü

YANGINDA 1 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Başiskele Sanayi Sitesi içinde bulunan bir geri dönüşüm deposunda çıkan ve 5 iş yerine sıçrayan yangında iş yerleri küle dönerken, alevlerin arasında kalan 1 kişi hayatını kaybetti.

Geçtiğimiz akşam Başiskele Sanayi Sitesinde yangın meydana geldi. Bir geri dönüşüm deposunda çıkan ve 5 iş yerine sıçrayan yangına, 24 araç ve 71 itfaiye personeli müdahale ederek yangını kontrol altına alabildiler. Meydana gelen yangında alevlerin arasında kalan 1 kişi ise hayatını kaybettiği öğrenildi.

Yangın, uzun uğraşlar neticesinde söndürüldü

Edinilen bilgi ve iddialara göre, geçtiğimiz akşam saat 20.00 sularında Sepetlipınar Mahallesi’ndeki Başiskele Küçük Sanayi Sitesi’ndeki bir geri dönüşüm deposunda bilinmeyen bir sebeple yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen alevler, deponun bitişiğindeki 5 iş yerine daha sıçradı. Yükselen alevler gökyüzünü kaplarken, küçük çapta patlamalar meydana geldi. 112 Acil Çağrı Merkezine ihbarda bulunulması üzerine adrese çevre ilçelerden çok sayıda itfaiye, sağlık, UMKE ve polis ekibi sevk edildi. Ekiplerin teleskobik merdiven vasıtasıyla müdahale ettiği yangın, uzun uğraşlar neticesinde söndürüldü. Ekipler daha sonra soğutma çalışması gerçekleştirdi. Yangında geri dönüşüm deposunda henüz kimliği öğrenilemeyen 1 kişinin cansız bedeni bulundu.Ceset otopsi yapılmak üzere Kocaeli Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Vali Yavuz, olay yerine gelerek yetkililerden bilgi aldı

Olay bölgesine gelerek incelemelerde bulunan Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, yetkililerden bilgi aldı.Yavuz, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi ve diğer birimlerin süratle olaya müdahale ederek yangını söndürdüğünü, yangında bir kişinin hayatını kaybettiğini belirtti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —