Tarih: 06.08.2017 12:05

BAŞİSKELE YİNE ŞAŞIRTMADI : TPS 1. Sİ OLDU

Facebook Twitter Linked-in

BAŞİSKELE YİNE ŞAŞIRTMADI : TPS 1. Sİ OLDU

Ak Parti Başiskele Teşkilat Performans Sistemi’nde Kocaeli ili içerisinde yaptığı çalışmalarla Temmuz ayı içerisinde yine 1. oldu.

TALUS : BİZ DEDİKODULARLA HAREKET ETMEYİZ

İlçe Başkanı Dr. Şahin Talus “Bir olmanın, diri olmanın, ekip olmanın, birlikte çalışmanın karşılığını teşkilat olarak almanın onurunu ve gururunu yaşıyoruz. Başiskele’nin başarısı belediye başkanımızla, kadın kollarımızla ve gençlik kollarımızla birlikte uyum içinde, birlik beraberlik içerisinde teşkilat ruhu ve hizmet aşkıyla çalışmamızdan kaynaklanmaktadır. Başarının tesadüf olmadığını defalarca dile getirdik.”

TALUS : HALKA HİZMET HAKKA’A HİZMETTİR FELSEFESİYLE HAREKET ETTİK

Bizler Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN’ın “İnsanı yaşat ki, devlet yaşasın” anlayışıyla siyaset yaptık ve partinin siyasi anlayışının temeline insana hizmeti koyduk. Genel Başkanımız’ın  “Halka hizmet Hak’ka hizmettir” felsefesiyle hareket ettik ve meyvelerini her zaman topladık. Bu bağlamda biz asla dedikodularla hareket etmedik ve hareket te etmeyiz. Doğru bildiğimiz yolda her zaman ilerledik.

3 yıldız birlikte çalıştığımız Başiskele’nin belediye başkanımız Hüseyin Ayaz’a, ana kademe yöneticilerime, kadın kolları başkanımız Hacer Çakır ve yönetimine, Gençlik Kolları Başkanımız Melih Özkaraaslan ve yönetimine ve mahalle yönetimlerimize bu sıralamada yer almasına katkı sağlayan tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum.

TPS; AK Parti Genel Merkez tarafından il ve ilçe ana kademe, kadın kolları ve gençlik kolları teşkilatlarının performansını takip etmek amacıyla kurduğu, 81 ilin tüm il ve ilçe teşkilatları değerlendirmeye aldığı bir sistem. Düzenlenen programlar, aktiviteler, üye ziyaretleri, esnaf, mahalle ziyaretleri, toplantılar vb. tüm faaliyetler ayrı ayrı puanlanarak teşkilatların sıralamadaki yerini belirliyor.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —