Başiskele Sahili ve Yuvacık Sapağı Trafiğine Neşter
Başiskele Belediyesi, kentin ulaşım ağını ve kalitesini artıracak yeni yol yapım çalışmalarına tüm hızıyla devam ederken Yuvacık Sapağı kavşak çalışmalarına da başladı.
Türkiye Yüzyılı’na yakışır, daha yaşanabilir, yaşam kalitesi yüksek ve huzurlu bir Başiskele için kent genelinde alt ve üst yapı çalışmalarına devam eden Başiskele Belediyesi, Kocaeli’nin en güzel sahillerinden biri olan Başiskele Sahili ile Türkiye’nin en donanımlı ve Kocaeli’nin en büyük gençlik merkezi Türkiye Yüzyılı Gençlik Merkezi’ne ulaşımı sağlayacak yeni yollar yapıyor. Özellikle yaz aylarında trafik yoğunluğu artan Başiskele Sahili’nde trafik akışını rahatlatacak yeni yol yapım çalışmaları kapsamında Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Körfez Mahallesi Cevher Dudayev Caddesi’nde üst yapı çalışmalarını tüm hızıyla gerçekleştirirken, Türkiye Yüzyılı Gençlik Merkezi’ne ulaşımı kolaylaştıran İnce Sokak’ta çalışmalar yapıyor.
BAŞKAN ÖZLÜ DE ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ
Her fırsatta sahaya inerek çalışmaları yakından adım adım takip eden Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, Başiskele Sahili boyunca uzanan Cevher Dudayev Caddesi ve Yeşilyurt Mahallesi İnce Sokak’ta devam eden çalışmalar hakkında teknik ekibinden bilgiler aldı. Sahada sıcak hava koşullarında çalışan ekip arkadaşlarına da kolaylıklar dileyerek onlara moral ve motivasyon sağladı.
ÖZLÜ: “BAŞİSKELE'MİZE YENİ CADDE VE SOKAKLAR KAZANDIRIYORUZ”
Başkan M. Yasin Özlü incelemeler sırasında yaptığı açıklamada, “Ekip arkadaşlarımla birlikte kentimize kazandırdığımız Yeşilyurt Mahallesi İnce Sokak ve Körfez Mahallesi Cevher Dudayev Caddesi'nde gerçekleştirdiğimiz üst yapı çalışmalarını yerinde inceledik. Özellikle Cevher Dudayev Caddesi, sahil trafiğimizi önemli ölçüde rahatlatacak bir çalışma olacak. Ayrıca Başiskele’mizde önemli kültür ve sanat etkinliklerine ev sahipliği yapan Türkiye Yüzyılı Gençlik Merkezi’mize ulaşımı kolaylaştırmak adına yeni bir yol açtık. İnce Sokak ismini verdiğimiz bu sokağımızda gerçekleştirdiğimiz çalışmayla Hoca Ahmet Yesevi Caddesi ve Şehit Astsubay Çavuş Bilge İlhan Sokak’ı alternatif bir yolla D-130 yan yol bağlantısına bağlamış olacağız. Bu çalışma, bölgenin önemli ihtiyaçlarından biri olan otopark ihtiyacını karşılayan meydanımıza da ulaşımı kolaylaştıracak. Ayrıca, Yuvacık Sapağı kavşak çalışmamızı da bu vesileyle başlatmış olduk. Kentimize ve hemşehrilerimize hayırlı olsun.” diye konuştu.
SAADET PARTİSİ’NDEN GÖLCÜK’DEN ‘ZULME LANET’ HAYKIRIŞI!
BÜYÜKAKIN: TÜRKİYE’DE BAŞKA BİR ÖRNEK YOK, AVRUPA’DA İLK 10’DAYIZ
GÖLCÜK BELEDİYESİ’NDEN İSTİHDAMA KESİNTİSİZ KATKI
SAADET PARTİSİ GÖLCÜK TEŞKİLATI’NDAN ANLAMLI VEFA: GENÇLER UMRE İLE ÖDÜLLENDİRİLDİ
KARTEPE MESİRE ALANI’NDA EKİPLER GECE GÜNDÜZ SAHADA
EMEKLİ POLİS MEMURU SİLAHLI SALDIRIDA HAYATINI KAYBETTİ
MİLLİ YOL LOKMA DAĞITTI
BAŞİSKELE’DE İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİNE KAPSAMLI DEĞERLENDİRME
CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN KOCAELİ’YE GELİYOR!
İŞLETMECİ VOLKAN BERBEROĞLU DAHİL 2 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ
TÜVTÜRK'ÜN YENİ KURALI SÜRÜCÜLERİ YAKTI
CİNAYET FİRARİSİ GÖLCÜK’TE YAKALANDI
HEM HIRSIZ HEM VERİ AVCISI!
8 YIL CEZASI OLAN FİRARİ ZEHİR TACİRİ YAKALANDI!
KOCAELİ’DE MESAFELER KALKTI
KENTSEL DÖNÜŞÜM MASAYA YATIRILDI
BU YOLUN SONU DÜNYA KUPASI
KOCAELİ, NEVRUZ’UN BEREKETİNİ VE COŞKUSUNU YAŞADI
UKOME’DEN “KARAVAN PARK YASAĞI” KARARINA ONAY
KOCAELİ’DE KARAVANLARA 1 NİSAN’A KADAR SÜRE
KIŞ LASTİĞİ ZORUNLULUĞU UZATILDI!
YEŞİLYURT MİLLET BAHÇESİ’NDE ÇALIŞMALAR HIZLA SÜRÜYOR
ELEKTRONİK ATIKLAR SANATA DÖNÜŞTÜ
BAŞKAN BÜYÜKAKIN DA ANKARA’DA
KULİSTE MUHABBETLER...
DEĞİRMENDERE’DE İNTİHAR
‘’GÖLCÜK İÇİN BAŞKAN SEZER İLE OMUZ OMUZA ÇALIŞIYORUZ’’
ŞOFÖRLER ODASI "NİZAMETTİN BAŞKANLA DEVAM" DEDİ
KÜTÜPHANELER HAFTASI’NDA ÖĞRENCİLERE TİYATRO KEYFİ
PEHLEVAN GÖLCÜK'TE SAĞLIK HİZMETLERİNİ DENETLEDİ
Yükleniyor
-
BIST 100
15807,88%-0,41
-
DOLAR
44,37% 0,19
-
EURO
51,18% -0,07
-
GRAM ALTIN
6417,41% 2,74
-
Ç. ALTIN
10535,37% -0,74


