Tarih: 12.07.2024 16:34

Başiskele Sahili’nde 2024 Yaz Etkinlikleri Başlıyor

Facebook Twitter Linked-in

Belediye Başkanı M. Yasin Özlü öncülüğünde kentte kültür ve sanat etkinliklerine tüm hızıyla devam eden Başiskele Belediyesi, sıcak yaz akşamlarında vatandaşların en uğrak noktası Başiskele Sahili’nde yaz etkinliklerine başlayacak. Başiskele Sahili’nin eşsiz manzarasında, esintili yaz akşamlarında keyifli vakitler geçirmek isteyen çoluk çocuk, genç yaşlı tüm Başiskeleliler ve çevre ilçelerden gelen misafirler, “Haydi Başiskele Sahile 2024” etkinlikleriyle yine unutulmaz ve güzel yaz akşamları yaşayacak.

 

12 TEMMUZ CUMA BAŞLADI

 

“Haydi Başiskele Sahile 2024” etkinlikleri açılışı 12 Temmuz Cuma günü saat 17.00’de çocuk etkinlikleriyle başladı. Kaykay Pisti yanındaki etkinlik alanında kurulan şişme oyun gruplarında eğlenceli vakitler geçiren çocuklar, palyaço gösterileriyle doyasıya eğlendiler.     

 

13 TEMMUZ’DA AÇIK HAVA SİNEMASI: 15/07 ŞAFAK VAKTİ FİLMİ

 

15 Temmuz 2016 tarihinde yaşanan hain darbe girişimine karşı aziz Türk Milletimizin milli iradeye sahip çıkmasıyla kazanılan destansı zaferin 8. yıl dönümü dolayısıyla Başiskele Belediyesi, "15/07 Şafak Vakti" adlı filmi açık hava sinemasında gösterime sunacak.  Başiskele Sahili Kaykay Pisti yanındaki alanda kurulacak dev ekranda 13 Temmuz Cumartesi akşamı saat 21.00’de gösterime sunulacak film ücretsiz izlenebilecek.

 

TÜRKÜLERLE 15 TEMMUZ KAHRAMANLIK RUHU

 

Başiskele Belediyesi tarafından 16 Temmuz Salı günü saat 21.00’de “Türkülerle 15 Temmuz Kahramanlık Ruhu” konseri de verilecek. Başiskele Belediyesi Müzik Okulları eğitmenleri ve öğrencileri tarafından söylenecek kahramanlık türküleri ve şiirlerle 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü kutlanacak. 15 Temmuz hain darbe girişiminde şehit düşen kahramanlarımız ve gazilerimiz rahmet ve minnetle anılacak.

 

SOSYAL MEDYADA TAKİPTE KALIN

 

Başiskele Belediyesi’nin yaz etkinlikleri yaz boyunca çeşitli etkinlikler ve sürprizlerle devam edecek. Yöresel Kültür Festivali’nden, Kadın El Emeği Festivali ve Sünnet Şöleni’ne kadar birbirinden renkli etkinlik ve programlar Başiskelelileri bekliyor. Etkinlikler hakkında detaylı bilgiye sahip olmak isteyen vatandaşların belediyenin Facebook, Instagram ve X (Twitter) sosyal medya hesaplarını takipte kalmaları duyuruldu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —