Tarih: 27.04.2022 09:11

Başiskele’de Bayram Temizliği

Facebook Twitter Linked-in

Başiskele Belediyesi, Ramazan Bayramı’na sayılı günler kala ilçenin dört bir yanında temizlik seferberliğine başladı.

Başiskele Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinden kurulan temizlik ekipleri, gece gündüz demeden hummalı bir çalışmayla kenti bayrama hazırlıyor.

BOL KÖPÜKLÜ SUYLA TEMİZLİK

Başiskele’de topyekûn bayram temizliğine girişen belediye ekipleri, ilçenin her bir mahallesinde cadde ve sokakları, meydanları, cami avlularını ve vatandaşların ortak kullanım alanlarını büyük bir titizlikle temizlediler. Özel solüsyonlu bol köpüklü artezyen su dolu tankerler ve yol süpürme araçlarıyla sokak ve caddeleri ve meydanları pırıl pırıl yıkayan ekipler, daha temiz ve daha sağlıklı Başiskele için gece gündüz demeden çalışarak kenti bayrama hazırlıyor.

MOBİL EKİPLERLE DİP BUCAK TEMİZLİK

Ev temizliği hassasiyeti ile yürütülen çalışmalarda mobil ekipler de kullanıldı. Süpürgelerle sokak ve caddeleri dip bucak temizleyen ekipler, kentin mıntıka temizliğini tamamladılar. 

ÇİM BİÇME VE YABANİ OT TEMİZLİĞİ

Başiskele Belediyesi ekipleri, park ve bahçeler ile yeşil alanları da bayrama hazırlıyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, yaklaşan Ramazan Bayramı öncesi yoğun bir çalışma temposuna girerek ilçe genelindeki park ve bahçeler dahil olmak üzere, sokak ve caddelerde, yolların orta refüjlerinde çim biçme ve yabani ot temizliği gerçekleştirdiler.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —