Tarih: 21.09.2023 09:46

Başiskele’de Gece Gündüz Demeden Asfalt Çalışmalarına Devam

Facebook Twitter Linked-in

Başiskele Belediyesi, ilçe genelinde gece gündüz demeden yürüttüğü alt ve üst yapı çalışmalarıyla kentin ulaşım kalitesini artırmaya devam ediyor.

Başiskele’de alt yapı çalışmalarıyla tahrip olan, zamanla bozulan yollar boydan boya sıcak asfaltla kaplanıyor. Bu kapsamda çalışmalarını aralıksız sürdüren Başiskele Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, son olarak yağmur suyu hattı yenilenen Karadenizliler Mahallesi Dere Sokak ve Irmak Sokak’a asfalt çalışması gerçekleştirildi. Gece gündüz demeden sürdürülen çalışmalarla yaklaşık bin 100 ton asfalt serilerek yollar yepyeni hale getirildi. Ekipler daha sonra yine aynı mahalledeki İlim Sokak ve Hacı İdris Sokak’ı baştan sona asfaltladı. 

YOL BAKIM VE TAMİRATLARI DA HIZLA SÜRÜYOR

Başiskele Belediyesi, kent genelinde yol bakım ve onarım çalışmalarını da yoğun tempoda çalışarak sürdürüyor.

Başiskele’de belediye ekiplerince tespit edilen ve vatandaşlardan gelen talepler üzerine belirli plan ve programlar çerçevesinde zamanla bozulan ve alt yapı çalışmaları dolayısıyla tahrip olan yollar belediye ekiplerince tamir ediliyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin hummalı çalışmaları neticesinde Yeniköy Merkez Mahallesi Asmalı Yuvam Sokak’ta beton kaldırım tamiratı, Yeşilkent Mahallesi 9. ve 11.Adalarda, Barbaros Mahallesi Peri Sokak’ta, Fatih Mahallesi Devletli Mustafa Sokak’ta parke yol tamiratıAydınkent Mahallesi İbni Sina Caddesi’nde bordür yapımı ve Yeşilyurt Mahallesi 17 Ağustos Bulvarı’nda kaldırım tamiratı gerçekleştirildi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —