Tarih: 01.12.2022 05:45

Başiskele’de “Ortak Yönetim” ile Güzel İşler

Facebook Twitter Linked-in

Başiskele’de “Ortak Yönetim” ile Güzel İşler

Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, her geçen gün büyüyen ve gelişen Başiskele’nin daha yaşanabilir olması için hemşehrileriyle istişarelerini sürdürüyor.

Başiskele’yi ortak yönetim anlayışıyla yöneterek kente güzel işlere imza atan Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, her yaştan ve her kesimden Başiskeleli komşularıyla bir araya gelmeye devam ediyor. Başkan Özlü, son olarak dün akşam Zeray Kent Sitesi’ndeki komşularına misafir oldu. Sitenin kafeteryasında, sıcak ve samimi ortamda gerçekleşen ziyarette ilçede yapılan hizmetler, yapımı devam eden ve yapılacak projeler konuşuldu. Hemşehrilerinin istek ve taleplerini de birinci ağızdan dinleyen Başkan M. Yasin Özlü, ihtiyaçların karşılanması konusunda ekibine talimatlar verdi.

“VATANDAŞLARIMIZIN YAŞAM KALİTESİNİ ARTIRIYORUZ”

Komşularıyla karşılıklı sohbet ve muhabbet eden Başkan Özlü, “Başiskelemiz’in daha yaşanabilir ve huzurlu bir kent olması için var gücümüzle çalışıyoruz. Vatandaşlarımızın yaşam kalitesini, kentimizin doğal güzelliklerini koruyarak insan odaklı doğaya saygılı hizmetler gerçekleştiriyoruz. Gelecek nesillerimize daha güzel bir Başiskele bırakmak için ortak yönetim anlayışıyla komşularımızla sık sık istişarelerde bulunuyoruz. Bu yüzden ilçemizde yaptığımız her güzel işte vatandaşlarımızın da payı çok büyük.” dedi. 

Başkan Özlü, sıcak ve gönülden misafirperverlikleri dolayısıyla komşularına teşekkür etti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —