Tarih: 19.10.2022 12:40

Başiskele’de Temel Fotoğrafçılık Kursu Başladı

Facebook Twitter Linked-in

Başiskele’de Temel Fotoğrafçılık Kursu Başladı      

Başiskele’de fotoğraf sanatına meraklı vatandaşların yoğun talebi üzerine Başiskele Belediyesi tarafından açılan Temel Fotoğrafçılık Kursu’nda eğitimler baladı.

Başiskele Belediyesi ve Başiskele Halk Eğitim Merkezi iş birliğiyle gerçekleştirilen Temel Fotoğrafçılık Kursu’na 75 kursiyer katılıyor.

İKİ GRUP OLUŞTURULDU

Başiskele Halk Eğitim Merkezitarafından görevlendirilen Fotoğraf Sanatçısı Esra Aslan eğitmenliğinde Başiskele Belediyesi Kitaphane’deverilen  Temel Fotoğrafçılık Kursu’nda kursiyerler iki ayrı grupta eğitim alıyor. Haftada iki gün yapılan eğitimlere 1. Grup, pazar günü 10:00-12:30 ve Pazartesi günü 19:00-20:30 saatleri arasında; 2. Grup ise pazar günü 13:00-17:00 saatleri arasında katılım sağlıyor. Yaklaşık 3 ay sürecek Başiskele Temel Fotoğrafçılık Kursu’nda kursiyerler fotoğrafçılık sanatı ile ilgili temel bilgileri öğrenmeye başladılar. Teorik bilgileri öğrendikten sonra kursiyerler, fotoğraf makineleriyle birlikte sahaya çıkarak uygulamalı eğitimler alacaklar. Kursu başarıyla tamamlayanlara MEB onaylı sertifika da verilecek.

DUAYEN FOTOĞRAF SANATÇILARIYLA BULUŞMA

Temel Fotoğrafçılık Kursu’nda kursiyerler ayrıca duayen fotoğrafçılarla da bir araya gelme imkanı da bulacak. Duayen fotoğrafçıların bilgi ve deneyimlerinden de faydalanacak olan geleceğin fotoğraf sanatçıları, böylece kursta aldıkları eğitimlerini daha da pekiştirecek.

BAŞİSKELE BELEDİYESİ FOTOĞRAFÇILIK KULÜBÜ

Mavi yeşil doğasıve tarihi dokusuyla, keşfedilmeyi bekleyen daha birçok güzellikleriyle Kocaeli ve Marmara’nın cazibe merkezi olmaya devam eden Başiskele’nin tanıtımına da büyük katkı sunacak Başiskele Belediyesi Fotoğrafçılık Kulübü’nün temelleri de bu kursla atılmış olacak. Temel Fotoğrafçılık Kursu’nu başarıyla tamamlayan geleceğin profesyonel fotoğrafçıları, Başiskele Belediyesi Fotoğrafçılık Kulübü’ne üye olabilecek.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —