Tarih: 31.12.2021 07:00

Başiskeleli Miniklere Sağlıklı Beslenme Tiyatroyla Anlatıldı

Facebook Twitter Linked-in

Başiskeleli Miniklere Sağlıklı Beslenme Tiyatroyla Anlatıldı

Başiskele Belediyesi, kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında geleceğin hazinesi çocuklara yönelik tiyatro gösterilerine devam ediyor.

Başiskele’de çocukların fiziksel, ruhsal ve zihinsel gelişimlerine büyük önem veren Başiskele Belediyesi, “Sağlık Beslen Sağlıklı Yaşa” adlı tiyatro oyunu ile ilçenin şanslı çocuklarına sağlıklı yaşamın önemi aktarıldı.

Yeniköy Kültür Merkezi Ahmet Özel Çok Amaçlı Tiyatro Salonu’nda dün sahnelenen tiyatro oyununu Başiskeleli çocuklar ücretsiz olarak izlediler. Dengeli ve sağlıklı beslenme ile sağlıksız beslenme arasındaki farkı anlatan oyunda, çocukların beslenme konusundaki hatalarıyla birlikte, yapması gerekenler hakkında bilgiler eğlenceli bir şekilde anlatıldı.

ÇOCUKLAR ÇOK EĞLENDİ

Sağlıklı beslenmenin faydalarını konu alan ve müzik eşliğinde sahnelenen oyun, çocuklara neşeli anlar yaşattı. Müzikler eşliğinde dans da eden minik tiyatroseverler, sahneye çıkarak tiyatrocu abilerinin sorularını cevaplandırdılar. Unutulmaz güzel anılar biriktiren çocuklar Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü’ye ve ekibine teşekkür ettiler.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —