Tarih: 30.01.2021 12:23

Başiskeleliler’e Müjde: Spor Salonları Yeniden Hizmete Giriyor

Facebook Twitter Linked-in

Başiskeleliler’e Müjde: Spor Salonları Yeniden Hizmete Giriyor

Koronavirüs Salgını dolayısıyla alınan tedbirler kapsamında, hizmetlerine ara veren Başiskele Belediyesi spor salonları ve gençlik merkezleri tekrar hizmete açılıyor.

Koronavirüs (Kovid­19) salgınının toplum sağlığı ve kamu düzeni açısından oluşturduğu riski yönetme, sosyal izolasyonu temin, sosyal mesafeyi koruma ve hastalığın yayılım hızını kontrol altında tutma amacıyla Sağlık Bakanlığı ve Koronavirüs Bilim Kurulu’nun önerileri, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatları doğrultusunda ülke genelinde alınan kararları ilçede ivedilikle uygulayarak birçok hizmetine toplum sağlığı için ara veren Başiskele Belediyesi, belediyeye bağlı spor salonlarını kontrollü şekilde hizmete yeniden başlatıyor.

1 ŞUBAT’TA SALONLAR AÇILIYOR

Bu kapsamda merkezler, 1 Şubat 2021 Pazartesi gününden itibaren 10.00 ile 19.00 saatleri arasında tekrar üyelerinin hizmetine açılıyor.

Belediye Başkanı M. Yasin Özlü’nün talimatıyla yeniden açılacak spor salonlarında vatandaşlar, hijyen ve sosyal mesafe kurallarına uygun olarak ve alınan ek tedbirlerle spor yapabilecekler. Başiskele’nin birçok mahallesinde erkeklere ve kadınlara ayrı ayrı hizmet veren spor salonları ve gençlik merkezleri üyeleriyle buluşacak.

SPOR SALONLARI YENİLENDİ VE TEMİZLENDİ

Yeniden hizmete açılacak spor salonlarında tüm hazırlıklar tamamlandı. Salgın sürecinde kapalı olan spor salonlarında tadilat ve temizlik çalışmaları yapıldı. Salonların ekipman eksiklikleri giderildi.    

KAYIT YENİLEME

Kayıtlarını yeniden oluşturmak isteyen üyeler, 0262 310 13 36 numaralı telefondan ilgili müdürlük Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü ile iletişime geçerek ayrıntılı bilgi edinebilecek.

SPOR SALONLARINDA UYGULANACAK KURALLAR

Ülkemizde ilk Kovid-19 vakası çıktığından beri halk sağlığının korunması için yoğun bir çaba sarf ederek başarılı bir süreç yöneten Başiskele Belediyesi, Kontrollü Sosyal Hayat’ta spor ve gençlik merkezlerinde de işi sıkı tutacak. Koronavirüs ile mücadelede kapsamında üyelerin spor yaparken uyması gereken kuralları belirleyen Başiskele Belediyesi, kurallara uyulması konusunda çok titiz davranacak ve üyelerden de salon girişlerinde HES Kodu istenecek.

SALONLARDA ÜYELERİN UYMASI GEREKEN KURALLAR ŞÖYLE:




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —