Başiskele’nin Kütüphanelerine Yoğun İlgi
Başiskele Belediyesi’nin hizmete aldığı Kitaphane ve Çocuk Kütüphanesi her geçen gün yeni ziyaretçilerini ağırlamaya ve yoğun etkinlik programlarıyla halkın beğenisini toplamaya devam ediyor.
GÜNLÜK 600 ZİYARETÇİ
Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü’nün Barbaros Mahallesi’nde eşsiz ve modern mimarisi ile hizmete açtığı Kitaphane; Başiskeleli vatandaşların kitap okumak, ders çalışmak, araştırma yapmak, sınavlara hazırlanmak gibi daha birçok okuma aktivitelerine ev sahipliği yaparken ilçedeki okulların öğrencilerini de ağırlıyor. İlçeden ve ilçe dışından birçok okuldan öğrencilere kapılarını ardına kadar açan Kitaphane, ziyaretçilerine kendini hayran bırakıyor. İçerisinde ders çalışma etüt alanları, kafeterya ve kış bahçesi bulunan Kitaphane, zengin kitap çeşitliliği ve e-kütüphane hizmetiyle dikkat çekiyor. Günlük ortalama 250 kişinin ders çalışmak için istifade ettiği Kitaphane, yine günlük ortalama 600 ziyaretçiyi ağırlıyor.
DOLU DOLU ETKİNLİKLER
Başiskele’nin yine ilk çocuk kütüphanesi olan Serdar Mahallesi’ndeki Fatih Sultan Mehmet Park’ının içerisinde yer alan Başiskele Çoçuk Kütüphanesi de aynı şekilde hem çocukların ziyaretiyle hem de çeşitli atölyeler ve etkinliklerle dolu dolu günler geçiriyor. Başiskeleli çocukların büyük rağbet gösterdiği kütüphane ve ders çalışma alanları Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü’nün talimatıyla ilçe genelinde yaygınlaştırıldı. Geleceğin hazinesi çocukların ve gençlerin yoğun talepleri karşısında Âlâ Mekân’da, Türkiye Yüzyılı Gençlik Merkezi’nde ve birçok gençhanede kütüphane, ders çalışma ve etüt alanları oluşturuldu.
MİLLET KÜTÜPHANESİ DE YAPILACAK
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Seymen Kışlası’nda yapımına başlanan Türkiye’nin en büyük millet bahçelerinden biri olma özelliğini taşıyacak Başiskel Millet Bahçesi içerisine de büyük bir millet kütüphanesi yapılacağı yakın zamanda duyurulmuştu.
Güzel işler ile anılan Başiskele’nin gelecek zamanlarda kitapseverlerin de sık sık uğrayacağı bir kent olacağa benziyor.


















GÖLCÜK D-130’DAKİ KAZADA 1 KİŞİ YARALANDI
15 NİSAN’DA BALIK AV YASAI BAŞLIYOR!
GÖLCÜKSPOR EVİNDE KAZANDI: 1-0
BAŞKAN ÖZLÜ MOTORCU EĞİTİM PİSTİ’NDEKİ ÇALIŞMALARI İNCELEDİ
VERGİ BORCU OLANLAR DİKKAT!
IBAN'A TRANSFERDE YENİ ŞART
SAHTE EURO OPERASYONU
İSU VE İZAYDAŞ MİLYONLARCA KWH ELEKTRİK ÜRETTİ
BU KENT DE "BARLAR SOKAĞI" SORUNU VARDIR ...
KOCAELİ’Yİ KİTAP KOKUSU SARACAK
KÖRFEZDEKİ DEV TEMİZLİK DÜNYA GÜNDEMİNDE
BAŞKAN BÜYÜKAKIN :POPÜLİZMİ DEĞİL, DENİZİ SEÇTİK
GÖLCÜK SAYGINLAR KAPILARINI ARALADI
BAŞİSKELE’DE EDEBİYAT DOLU BULUŞMA
CEDİT KENTSEL DÖNÜŞÜM ALANINDA 360 METRELİK DERE ISLAHI İLE GÜVENLİ ALTYAPI
5 ARACA ÇARPTI HIRSINI ALAMADI LASTİKLERİNİ KESTİ
GELECEĞİN MÜZİSYENLERİ HÜNERLERİNİ SERGİLEYECEK
ENGELSİZ SANAT BÜYÜLEDİ
SAADET PARTİSİ’NDEN GÖLCÜK’DEN ‘ZULME LANET’ HAYKIRIŞI!
BÜYÜKAKIN: TÜRKİYE’DE BAŞKA BİR ÖRNEK YOK, AVRUPA’DA İLK 10’DAYIZ
GÖLCÜK BELEDİYESİ’NDEN İSTİHDAMA KESİNTİSİZ KATKI
SAADET PARTİSİ GÖLCÜK TEŞKİLATI’NDAN ANLAMLI VEFA: GENÇLER UMRE İLE ÖDÜLLENDİRİLDİ
KARTEPE MESİRE ALANI’NDA EKİPLER GECE GÜNDÜZ SAHADA
EMEKLİ POLİS MEMURU SİLAHLI SALDIRIDA HAYATINI KAYBETTİ
MİLLİ YOL LOKMA DAĞITTI
BAŞİSKELE’DE İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİNE KAPSAMLI DEĞERLENDİRME
CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN KOCAELİ’YE GELİYOR!
İŞLETMECİ VOLKAN BERBEROĞLU DAHİL 2 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ
TÜVTÜRK'ÜN YENİ KURALI SÜRÜCÜLERİ YAKTI
CİNAYET FİRARİSİ GÖLCÜK’TE YAKALANDI
Yükleniyor

