Tarih: 03.08.2018 14:03

Başkan Arslan’dan anne ve 11 aylık bebeğini şehit eden teröristlere ÜLKEMİZİ BÖLMEYİ BAŞARAMAYACAKSINIZ

Facebook Twitter Linked-in

Başkan Arslan’dan anne ve 11 aylık bebeğini şehit eden teröristlere

ÜLKEMİZİ BÖLMEYİ BAŞARAMAYACAKSINIZ

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Gölcük Şubesi Başkanı Mehmet Arslan, ABD’nin ülkemize karşı tehditkar söylemlerine karşı tepki göstererek, ‘Türkiye vatanıyla, milletiyle büyük bir ülkedir. ABD’nin yaptığı kabul edilemez’ dedi. Başkan Arslan ayrıca geçtiğimiz günlerde Hakkari’de teröristlerin hain tuzağında hayatını kaybeden Anne ve 11 aylık bebeği için çok üzgün olduğunu belirterek, ‘Teröristler ne kadar aşağılık olduğunu anne ve bebeğine kurmuş olduğu pusu ile bir kez daha göstermiştir. Terörü lanetliyorum’ dedi.

‘ABD’nin ülkemize karşı tavrı asla kabul edilemez’

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Gölcük Şubesi Başkanı Mehmet Arslan,  ABD’nin ülkemize yönelik tavırlarını şu sözlerle eleştirdi: ‘Türkiye büyük bir ülkedir. Ülkemize karşı yaptırım uygulamaya çalışanlar şunu bilmeli ki bu ülkenin kuruluşu şanlı ve kahramanca mücadelelerle, zaferlerle olmuştur. ABD’de bunu görmeli. Ülkemiz bu tehditlere karşı barış yoluyla, örnek bir şekilde bu süreci atlatacaktır. ABD’nin ülkemize karşı tavrı asla kabul edilemez’ dedi.

‘Terör hain yüzünü bir kez daha göstermiştir’

Teröristlerin anne ve 11 aylık bebeğini bombalı saldırı sonucunda şehit etmesine sert tepki gösteren Başkan Arslan, ‘Teröristler yine hain yüzünü göstermiştir. Ülkemizin birlik ve beraberliğine kasteden, ülkemizi bölmeye çalışan şer odakları anne ve bebeğini şehit edecek kadar zavallılaşmışlardır. Terörün her türlüsü lanet olsun. Hain saldırıda hayatını kaybeden anne ve 11 aylık bebeğine Allah’tan rahmet, milletimize başsağlığı diliyorum’ dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —