Tarih: 27.05.2021 10:52

Başkan Aynacı’dan yetkililere sokak hayvanları konusunda uyarı ‘SALDIRGAN KÖPEKLER REHABİLİTE EDİLMELİ’

Facebook Twitter Linked-in

İYİ Parti İlçe Başkanı İsmail Aynacı, yetkilileri başıboş ve saldırgan tutum gösteren sokak hayvanları konusunda uyararak, önemli açıklamalarda bulundu.

Kontrolsüzlük, başıboşluk, sorumsuzluk devam ediyor’

Başkan Aynacı, ‘Gölcük’te sokak hayvanları büyük sorun olmaya devam ediyor. Kontrolsüzlük, başı boşluk, sorumsuzluk devam ediyor. Kendi evimin önünde küpesiz ve kısırlaştırılmamış hayvanlar ve 8 yavru ile birlikte bir köpek ordusu mevcut. Bir İlçe Başkanı olarak kendi çocuğuma hayvanların saldırması sonucu yetkililere haber vermeme rağmen hiçbir şey yapılmış olmaması, faaliyet raporunda #gölcükbelediyesi geri dönüşün ve vatandaş talebinin karşılanmasının başarılı olunduğu yazısının gerçekten uzak olduğunu meydanda çıkarmıştır.’

‘Saldırgan tutum gösteren sokak köpekleri mutlaka rehabilite edilmeli’

Açıklamalarını sürdüren Başkan Aynacı, ‘Saat 01.00 sularında balkondan bakarken bir vatandaşımızın elinde bir tahta parça ile geçerken gördüm: ‘Sorduğumda köpekler çok saldırıyor, kendimi korumak için’ dedi. Bizler sokak hayvanlarını seviyoruz. Fakat Gölcük’te sokak hayvanlarına yönelik projelerin mutlaka hayata geçirilmesi gerekiyor. Vatandaşlara saldıran, saldırgan tutum gösteren sokak köpekleri mutlaka rehabilite edilmeli’ dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —