Tarih: 06.05.2022 13:57

Başkan Bat, ‘Dudak Okuma Kursumuza ilgi çok yoğun’

Facebook Twitter Linked-in

Başkan Bat, ‘Dudak Okuma Kursumuza ilgi çok yoğun’

Gölcük Engelliler Derneği Başkanı Hasan Bat, güncel çalışmaları, verilen kurslar ve hedefleri hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

‘Dudak Okuma Kursunu çok önemsiyorum’

Başkan Bat, yaptığı açıklamada, ‘Gölcük Belediyesi Engelsiz Yaşam Merkezi’mizde açtığımız dudak okuma kursumuza 8 çocuk ile başlamıştık. Şu anda 68 çocuk kursumuza katılarak, eğitimlerini sürdürmektedir. Merkezimize gelen çocuklarımız almış oldukları eğitimlerinden mutlu olduklarını tarafımıza belirtiyor. Dudak Okuma Kursunu çok önemsediğimi belirtmek istiyorum. Çocuklarımızın ilerleyen senelerde hayatlarına dokunabilecek bu kursun verilmesinde emeği olan, desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür ediyorum’ diye konuştu.

‘Engellilerimizin yanında olmaya devam ediyoruz’

Açıklamalarını sürdüren Başkan Bat, ‘Merkezimizde verdiğimiz kursların yanı sıra engellilerimize destek olacak çalışmaları yapıyoruz. Gölcük’te manuel sandalye ihtiyacı olanların yanında yer alıyor, gerekirse yardım kampanyaları ile ihtiyaçlarını karşılamalarına vesile oluyoruz. Ramazan ayında da güzel işlere imza attık. Ramazan ayı münasebetiyle hazırladığımız yardım kolilerimizi yerlerine ulaştırdık, ihtiyaç sahibi ailelerin yüzünü güldürdük. Bunun için tarafımıza destek olan tüm dostlarımıza ayrıca teşekkür ediyorum’ dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —