Tarih: 18.08.2020 13:41

Başkan Bat, vatandaşı bir kez daha uyardı “ENGELLER ADINA SATIŞ YAPANLARA TAVİZ VERMEYİN”

Facebook Twitter Linked-in

Başkan Bat, vatandaşı bir kez daha uyardı

ENGELLER ADINA SATIŞ YAPANLARA TAVİZ VERMEYİN

 Gölcük Engelliler Derneği Başkanı Hasan Bat, yaptığı açıklamada engelliler adına satış yapan kişilere karşı vatandaşları bir kez daha uyararak, ‘Engelliler adına satış yapanlara taviz vermeyin’ dedi.

 ‘Bu kişilere asla para vermeyin’

Gölcük genelinde bir takım kişiler engelliler adına satış yaparak, vatandaşların duygularını sömürüyor. Gölcük Engelliler Derneği Başkanı Hasan Bat, bu tip kişilere karşı vatandaşları bir kez daha uyardı. Başkan Bat, vatandaşlardan bu kişilere asla para vermemelerini istedi.

‘Satış yapılabilmesi için Valiliğin ya da Kaymakamlığın onayı gerekiyor’

Vatandaşların duygularının sömürüldüğüne dikkat çeken Engelliler Derneği Başkanı Hasan Bat, “Ne yazık ki birçok kere söylememize rağmen engelliler adına ilçemizde satışların yapıldığını duyuyoruz. Bizler halkımızdan engellilerin isimlerini kullanarak, para kazanma peşinde olan bu kişilere para vermemelerini istiyoruz. Engelliler adına satış ancak Valiliğin ya da Kaymakamlığın onay verdiği kağıtla yapılabilir. Vatandaşlar bu kağıtları iyi incelesin, onaylara baksın. Üzerinde onay olmayan kağıtlar sahtedir. Bu türlü kişilere itibar edilmemeli’ diyerek vatandaşları uyardı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —