• BIST 100

    10348,06%0,11
  • DOLAR

    32,29% 0,12
  • EURO

    34,70% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2400,39% 0,02
  • Ç. ALTIN

    3903,08% 0,00

Başkan Büyükakın, “Genel Başkanı ciddiyete davet ediyorum”

Genel 21.01.2021 13:32:02 0
Başkan Büyükakın, “Genel Başkanı ciddiyete davet ediyorum”

Başkan Büyükakın, “Genel Başkanı ciddiyete davet ediyorum”

İzmit’te “Belediyecilikte çığır açtık” diyen bir siyasi partinin Genel Başkanına, “Evet çığır açtılar. Açtıkları çığır laf belediyeciliğinin çığırı, şov belediyeciliğinin çığırıdır” diyen Başkan Büyükakın, “Bir tane yaptıkları iş göremezsiniz. Daha önce ki dönemlerde yapılmış işlerin açılış törenlerinde görürsünüz” ifadeleri dile getirdi.


Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr Tahir Büyükakın, Gebze Balçık bölgesinde yaşayan vatandaşların tapu töreninde gündeme dair açıklamalarda bulundu. “Bugün bir siyasi partinin Genel Başkanı İzmit Belediyesi’ni ziyaret etti. “Belediyecilikte çığır açtık”ifadelerinitapu töreninde bir konuşma gerçekleştirerek değerlendiren Başkan Büyükakın, “Evet bir çığır açtılar. Açtıkları çığır laf belediyeciliğinin çığırı, şov belediyeciliğinin çığırıdır. Bir tane iş göremezsiniz. Daha önce ki dönemlerde yapılmış işlerin açılış törenlerinde görürsünüz. Örneğin İstanbul’da ilçe belediyelerinin yaptığı hizmetlerin Büyükşehir Belediyesi tarafından sahiplendiğini görürsünüz. Evet bu yeni bir çığır. Hizmet intihali çığırı. Hizmet aşırması çığırı” dedi.

“BU HİZMET AŞIRMA, REKLAM YAPMA ÇIĞIRI”

“Hizmet intihali çığırınıKocaeli’nde de görürsünüz” diyerek konuşmasını sürdüren Başkan Büyükakın, “Hasta nakil ambulanslarını göndeririz, filmini çekerler vatandaşa hizmet ürettik derler. Evet bu belediyecilikte bir çığır. Tiraji komikbir çığır. Bu hizmet aşırma, reklam yapma çığırı. Bir başka çığır daha açtılar. Bizi çalıştırmıyorlar, bize iş yaptırmıyorlar çığırı. Yerimiz dar oynayamıyoruz çığırı. Biz ne yapıyoruz somut hiçbir şey yok ama. Mesela çalıştırmıyoruz da ne yapıyoruz.Geçen gün Büyükşehir Belediyesi meclis toplantısında gündeme geldi. İzmit Fethiye caddesi projesi kapsamında ilgili belediyesine para verelim yapın dedik, yok biz yapamayız. Neden? Donanımız yok teknik ekibimiz yok. Personel verelim yok, personel de istemiyoruz diyorlar. Biz yapalım, o da olmaz. Ne yapalım. Derdiniz ne, derdiniz iş yaptırmıyorlar diyerek oradan bir mağdur edebiyatı üretmek” ifadelerini sarf etti.

“ALLAH, ONUN ELİNE BU MEMLEKETİ DÜŞÜRMESİN”

“Ve tabi bir şey daha var o daseçmenin iradesine saygısızlık” diyerek konuşmasını sürdüren Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr Tahir Büyükakın, “Seçilmiş bir belediye başkanı, seçilmiş bir Büyükşehir Belediye Başkanı var bu kentin. Güya şakayla karışık, İzmit Belediye Başkanına Sayın Büyükşehir Belediye Başkanım diye hitap etmek. Bu,Kocaeli’de ki seçmenin oylarına saygısızlıktır. Seçmenin iradesiyle şaka olmaz. Sayın Genel Başkanı ciddiyete davet ediyorum. Ciddiyeti ne kadar beklemek lazım o da ayrı bir tartışma. Uzmanı olduğunu iddia ettiği vergi konusunda, uyuşturucu tacirlerinden vergi alın, organ ticareti yapanlardan vergi alın diyecek ciddiyette bir uzmanlığa sahip. Allah, onun eline bu memleketi düşürmesin. Eğer öyle olursa taş taş üstüne konulmaz, her gün bir adım, öbür gün iki adım, sonra ki gün üç adım memleketin geriye gittiğini görürüz” diye konuştu.

“BELEDİYE BÜTÇE OLUŞTURUR VE ONUN GEREĞİNİ YAPAR”

“Temel atmama törenlerinde de çığır açtılar” diyerek konuşmasını“Çıkıp bir de şovunu yapıyorlar” diyerek sürdüren Başkan Büyükakın, “Ağaçların yaprakları bizi alkışlıyor, diyorlardı. Niçin? Arıtma tesisinin projesini iptal ettikleri için. Temel atma töreni yapmıyoruz, temel Atmama töreni yapıyoruz, diyorlardı. Gerçekten çığır açan çalışmalar. Ankara’yı kay kay pistine döndürdüler. Kar çalışmalarında başarısızlığın zirvesini yaptılar. Konuşmayalım diyoruz, söylemeyelim diyoruz, belki sıkılırlar utanırlar diyoruz.Birde, biz onların yaptığı hizmetlerden örnek alacakmışız. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi olarak pandemi döneminde en son esnafa yaptığımız yardımlarla 250 Milyon TL’ye varan bir bütçe ayırdık. Onlar ne yaptılar. Askıda fatura dediler. Bakın çığıra bakın. Askıda faturayı sivil toplum kuruluşları yapabilir. Belediye askıda fatura yapar mı? Belediye bütçe oluşturur ve onun gereğini yapar. Sivil Toplum kuruluşu mu belediyeler. Bu mu Belediyecilikte açtığınız çığır. Bekler dururuz biz. Yollar kar yağdığında açılacak diye. Veya bir belediye hizmeti yapılacak diye bekleriz” dedi.

“ADETA YALAN RÜZGARI YARATMAK MI BELEDİYECİLİK”

“Birde ataya saygısızlık abidesi bir heykel yaparlar” hatırlatması yaparak konuşmasını sürdüren Başkan Büyükakın, “Kime benzediği meçhuldür. Ehline yaptırıyoruz derler, koyarlar kendileri de beğenmezler. Yenisini yaparlar bu da olmadı derler. Ondan sonra kaynakları çok iyi kullanacağız. Ahlaki belediyecilik yapacağız, bu mu ahlaki belediyecilik. Seçmenin iradesine saygı göstermemek, iradesini alaya mı almak mı ahlaki belediyecilik. Her gün olmayan şeyleri oluyor gibi gösterip bir adeta yalan rüzgarıyaratmak mı belediyecilik. Yoksa Gebze Belediye Başkanımız Zinnur Beyin yaptığı gibi sessiz sessiz arı gibi çalışmak, vatandaşın tapu sorunlarını çözmek mi belediyecilik. Bunu halkımız takdir ediyor. Gece gündüz çalışmaya devam ediyoruz. Çünkü biz milletimize söz verdik. Dedik ki,milletin iradesinin üstünde hiçbir irade yoktur. Eğer bir saltanat varsa, o saltanat makamının tek bir maliki vardır, o da bu millettir ve bu milletin aziz evlatlarıdır. Bizlerde seçilmiş belediye başkanları olarak bu milletin aziz evlatlarına hizmet etme dışında hiçbir işimiz yoktur.Bizler, yedi gün 24 saat halkımızın ihtiyaçlarını karşılamak için seçilmiş olduğumuzu biliyoruz. Cumhur ittifakı olarak dimdik ayakta duruyoruz. Bu vesileyle değerli İl başkanlarımıza ve ilçe başkanlarımıza da verdikleri destek için çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

“BU VATAN ASLA VE ASLA BÖLÜNMEYECEK, HÜR YAŞAYACAK”

“Cumhur İttifakı yoluna devam ediyor” diyerek,“Belediyelerde de hükümetimizin çalışmalarında da dünyanın dört bir yanında bölgesinde yükselen Türkiye’nin emarelerini bir birgörüyoruz”vurgusu da yapan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr Tahir Büyükakın, “Tabii bunun bir bedeli olacak.Yıllar boyu bu memlekette bedel ödendi. Anadolu toprakları üzerinde her zaman bedel ödendi, bundan sonra da ödeyeceğiz. Bu milletin evlatları bu topraklar için bu milletin hür ve bağımsız olarak ayakta durması için hiçbir zaman gözünü kırpmadı, bundan sonra da kırpmayacak. Geçmiş dönemde de oldu. İngiliz muhipleri, Amerikan mandacıları. Bugün de olacak. Suriye’ye gireceğiz,orada ne işiniz var diyecekler. Akdeniz’de ve Ege’de haklarımızı müdafaa edeceğiz. Azerbaycan’da kardeşlerimizin yanında olacağız. Türk ordusu işgalci demeye devam edecek onlar. Çünkü onların da geçmişte ataları var değil mi? İngiliz muhipleri, Amerikan mandacıları var. Bir de bu milletin özbe öz evlatları var.Bu vatan asla ve asla bölünmeyecek, hür yaşayacak ve bu milletin üzerinde hiçbir irade hakim olmayacak diye gözünü kırpmadan toprağa düşen binlercevatan evladı var. Biz yürümeye ve çalışmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.


TÜRKİYE’NİN LİDER KLİNİK PORTALINDA SİZ DE YERİNİZİ ALIN!

GÖLCÜK’TE VEFAT EDENLER

EMEKLİLER İNTİBAK BEKLİYOR

TEMAD Gölcük Şubesi 19’uncu genel kurulunu gerçekleştirecek BEKİR TÜLÜ TEK ADAY

ACAR, BAŞHEKİMLİK GÖREVİNDEN AYRILDI

GÖLCÜK ERZURUMLULAR DERNEĞİNDE YENİ BAŞKAN ZAFER TOPKAYA OLDU

BÜYÜKŞEHİR TSM KOROSU’NDAN MUHTEŞEM BAHAR KONSERİ

YILDIZLI, EREĞLİ'Lİ BALIKÇILARIN SORUNLARINI MECLİSE TAŞIYOR

ÇALGAN, “KERMESİMİZE İLGİ OLDUKÇA YOĞUN OLDU”

Değirmendere Yalı Evleri HUZURU ARAYANLARIN ADRESİ OLUYOR

MOBİL MEVKİİNDEKİ O BİNA YIKILIYOR

ACUR, “İYİ PARTİ’DE YÖNETİMLER YENİDEN YAPILANDIRILACAK”

CUMHURİYET PARKI YAZA HAZIRLANIYOR

Başkan Bulut, Nisan ayı ihracat verilerini değerlendirdi; “YILSONUNDA 267 MİLYAR DOLAR SEVİYESİNİ AŞABİLİRİZ”

Hıdırellez Bayramı, Kocaeli’de ritüellerle kutlandı

DURAK ÖNÜ BOYAMA ÇALIŞMASI YAPILDI

ERZURUMLULARDAN YENİ BAŞKAN ÖMEROĞLU’NA ZİYARET

KARAMÜRSEL BELEDİYESİ MAYIS AYI MECLİS TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ

HAMZA ÖZKARADENİZ BAŞPEHLİVAN OLDU

Darıca Tuzla Caddesi’nde üstyapı yenileniyor

Belediye Derincespor, Denizlispor’u 2-1 mağlup etti LİGDE KALMA SEVİNCİ YAŞANDI

İYİ PARTİ GÖLCÜK İLÇE BAŞKANI SONER YUSUFOĞLU İSTİFA ETTİ

BUGÜN GÖLCÜK'TE VEFAT EDENLER

İŞERİ, “6 MAYIS BİR YAS DEĞİL, BİR UYANIŞ GÜNÜDÜR”

BAT, “10-16 MAYIS ENGELLİLER HAFTASI İÇERİSİNDE BİRTAKIM ETKİNLİKLER YAPACAĞIZ”

AKPINAR,“BATTI-ÇIKTI PROJESİ İLE GÖLCÜK, TRAFİK ANLAMINDA RAHAT BİR NEFES ALMIŞ OLACAK”

MERT “LGS SINAVINDA ‘2 BİN 45 ÖĞRENCİMİZ TER DÖKECEK”

ENGELLİLER HAFTASINDA KERVANSARAY’DA SİNEMA KEYFİ

KO-MEK Çayırova sergisinde konuşan Başkan Büyükakın; “TÜM BELEDİYE HİZMETLERİMİZLE GAZZE’DE OLACAĞIZ”

GÖLCÜK GİRESUNLULAR DERNEĞİ 8. MAYIS 7’Sİ ETKİNLİĞİNE HAZIRLANIYOR

Yükleniyor

İHH İnsani Yardım Vakfı Gölcük Temsilcisi Ahmet Bilgin ÖZGÜRLÜK FİLOSU İLE KUDÜS’E GİDİYOR

Dr. Ekrem Aktuğ’un Kızı Serra Yoğun Bakımda

YILDIZLI, KOMİSYON TOPLANTISI İÇİN KIRGIZİSTAN’A GİDİYOR

HAKEV Yardım Vakfı Gölcük Temsilcisi Burhanettin Çalgan, “BAYRAM ÖNCESİ GAZZE’DEKİ DİN KARDEŞLERİMİZİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRELİM’

Terzioğlu Spor Kulübü’nden Büyük Başarı İKİ ALTIN MADALYA

Çetiner’den Dünya Yaban Hayatı Günü hakkında önemli açıklama ‘BİRÇOK HAYVAN NESLİ TÜKENME TEHLİKESİ İLE KARŞI KARŞIYA’

Ceyhun Konak ve Tayfun Konak Vali Yavuz’a ziyaret ‘TEBRİK EDİYORUM’

Ay, ‘Şaban-ı Şerif Ayı Ümmetin Ayıdır’

Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, ‘SİVİL TOPLUM GÜÇLENMELİ’

Kocaeli’de kick boks fırtınası esti DÖVÜŞÇÜLER RİNGİN TOZUNU ATTIRDI

Değirmendere Yalı Evleri HUZURU ARAYANLARIN ADRESİ OLUYOR

VATAN CADDESİ SAKİNLERİ YOLLARININ YENİLENMESİNİ İSTİYOR

ELİF NİSA ÇELİK 5 YAŞINDA

Değirmendere Yalı Mahallesi Sakinleri o bölgeye kavşak aynası istiyor

Değirmendere’de küp taş tamiri

Esra Durmuş Sanat Atölyesi Kursiyerleri, SANATA YOLCULUK YAPTI

Gölcük Esnaf Odası Başkanı Necmi Kocaman’dan, İKİ GÜNLÜK BOYKOT ÇAĞRISINA SERT TEPKİ

Müdür Mert ve Türkmen İlkokullarda halk oyunları çalışmalarını takip ettiler “HALK OYUNLARI KÜLTÜRÜMÜZÜN VAZGEÇİLMEZ PARÇALARIDIR”

Değirmendere Kayık Çekek Yeri Projesi’nde ÇALIŞMALAR SORUNSUZ İLERLİYOR

‘Karma Sanatlar’ Sergisi açılışı Değirmendere Sanat Evi’nde yapıldı SANAT İYİ Kİ VAR

EMEKLİLER İNTİBAK BEKLİYOR

Başkan Bulut, Nisan ayı ihracat verilerini değerlendirdi; “YILSONUNDA 267 MİLYAR DOLAR SEVİYESİNİ AŞABİLİRİZ”

Kocaeli'de Ticaret Bakanlığı’na yaptığı ekmek zammı onaylandı EKMEK 10 LİRA OLDU

KSO BAŞKANI ZEYTİNOĞLU DIŞ TİCARET VE ENFLASYON VERİSİNİ DEĞERLENDİRDİ

ÇEKER, “REFAH PAYI VERİLMESİ ŞARTTIR”

KAZANFER, “YATIRIMCILAR BU DÖNEMİ İYİ DEĞERLENDİRMELİ”

SAVDES-SEN Kocaeli Bölge Şube Başkanı Özhan İmre, ‘DÜZENLEMENİN ACİLEN YAPILMASI GEREKİYOR’

Büyükşehirden 23 Nisan’da ücretsiz ulaşım

CHP Kocaeli Milletvekili Prof. Dr. Mühip Kanko, “HÜKÜMETİN EKONOMİ POLİTİKASI; FAKİRDEN ALIP ZENGİNE DAĞITMAK!”

Kocaeli’de 2024 yılı Mart ayında 2 bin 624 konut satıldı

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 35 31 1 3 64 96
2.Fenerbahçe 35 28 1 6 58 90
3.Trabzonspor 35 18 13 4 13 58
4.İstanbul Başakşehir 35 16 12 7 10 55
5.Beşiktaş 35 16 13 6 6 54
6.Alanyaspor 35 12 10 13 3 49
7.Kasımpaşa 35 14 14 7 -6 49
8.Rizespor 35 14 14 7 -7 49
9.Sivasspor 35 12 11 12 -9 48
10.Antalyaspor 35 11 12 12 -4 45
11.Adana Demirspor 35 10 11 14 3 44
12.Samsunspor 35 11 15 9 -5 42
13.Kayserispor 35 11 13 11 -9 41
14.Ankaragücü 35 8 12 15 -3 39
15.Fatih Karagümrük 35 9 16 10 -2 37
16.Konyaspor 35 8 14 13 -14 37
17.Gazişehir Gaziantep 35 9 18 8 -15 35
18.Hatayspor 35 7 15 13 -10 34
19.Pendikspor 35 8 18 9 -31 33
20.İstanbulspor 35 4 24 7 -42 16