Tarih: 27.03.2021 13:23

Başkan Çakıroğlu’ndan dernek binalarına destek olan iş adamlarına TEŞEKKÜR PLAKETİ

Facebook Twitter Linked-in

Başkan Çakıroğlu’ndan dernek binalarına destek olan iş adamlarına

TEŞEKKÜR PLAKETİ

Gölcük Trabzonlular Derneği Başkanı Hüseyin Çakıroğlu geçtiğimiz yıllarda hizmete açtıkları dernek binalarını yapımı aşamasında derneklarıne destek olan iş adamlarına teşekkür plaketiş vermeye devam ediyor.

Desteklerinden ötürü teşekkür etti

Geçtiğimiz yıllarda Merkez Mahallesi 38. Sokak üzerinde hizmet vermeye başlayan ve mülkiyeti kendilerine ait olan Gölcük Trabzonlular Derneği Başkanı Hüseyin Çakıroğlu,  dernek binalarının yapımı sırasında derneklerine destek olan iş adamlarına teşekkür plaketi vermeye devam ediyor. Başkan Çakıroğlu derneklerine destek veren tüm hemşehrilerine ve iş admlarına teşekkür etti.

“Pandeminin bitlesiyle bir araya geleceğiz inşallah”

Gölcük Trabzonlular Derneği yeni binasının yapılmasında büyük emekleri geçen işadamlarına teşekkür plaketi veren  Dernek Başkanı Hüseyin Çakıroğlu,  “Derneğimizin yerinin alınması ve dernek binasının yeniden dizayn ve yapımında büyük destekleri olan Nuh Yapı İnşaatın sahibi Erol Nuhoğlu, Gölcüklü İş adamı Adnan Zeytinoğlu’na MHP İlçe Başkanı Bilal Çakır’a, İş adamı Hüseyin Arslan’a, İş Adamı ve aynı zamanda derneğimizin eski başkanı  Yılmaz Çakıroğlu’na, Sinanoğlu Sanayinin sahibi Nuri Sinan’a,  Eski Dernek Başkanı Nazım Usta’ya,  Astek İnşaat sahibi Hüseyin Aslan ’a,  Sinanoğlu Sanayi’nin Sahibi Nuri Sinan’ a, Veteriner Orhan Altuntaş’a desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Pandemi nedeniyle dernek binamızı faal bir şekilde kullanamasakta gönüllerimizin bir olduğunu biliyorum. İnşallah pandeminin sona ermesiyle dernek binamızda bir araya geleceğiz” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —