Tarih: 17.10.2021 11:36

Başkan Çelik, Spor Şurası’na katılım sağladı SPORCULARI TEBRİK ETTİ

Facebook Twitter Linked-in

Kocaeli’nin spor dinamikleri, Sporun Başkenti Kocaeli hedefini gerçeğe dönüştürebilmek amacıyla düzenlenen Spor Şurasında bir araya geldi. Bu önemli Şura’ya katılım sağlayan Gölcük Otantik Folklor Gençlik Spor Kulübü Derneği Başkanı Safet Çelik’te katılım sağladı.

Spora ve Sporcuya her zaman destek verdiğini belirten Gölcük Otantik Folklor Gençlik Spor Kulübü Derneği Başkanı Safet Çelik, ilimizde gerçekleştirilen  Spor Şurasına katılım sağladı. Başkan Çelik burada Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Murat Aydın, AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Değirmenderespor Başkanı Severcan Kara ve ülkemizi yurt dışında başarıyla temsil eden ve madalyalarla ülkemize dönen Sporcularımızla bir araya geldi.

‘Spora ve sporcuya destekten çok memnunum’

Başkan Çelik, ‘Ülkemizi yurt dışında başarıyla temsil eden tüm Sporcularımızı tebrik ediyorum. Bugün bu önemli Spor Şurası’na katılım sağlamaktan memnuniyet duyuyorum. Derneğimiz olarak ta Spora ve Sporcularımıza her zaman destek veriyor, destek verilmesini de tavsiye ediyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Tahir Büyükakın’a da spora ve sporculara verdiği değer için teşekkür ediyorum’ diye konuştu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —