Tarih: 29.11.2022 11:50

Başkan Çelik’ten Müdür Türkmen’e ziyaret GÖLCÜK’TE GÜRCÜ DİLİ KURSU AÇILACAK

Facebook Twitter Linked-in

Başkan Çelik’ten Müdür Türkmen’e ziyaret

GÖLCÜK’TE GÜRCÜ DİLİ KURSU AÇILACAK

Gürcü Kafkas Kültür Evi Derneği Başkanı Safet Çelik, Gölcük Halk Eğitim Merkezi Müdürü Necmettin Türkmen’i ziyaret etti.

‘Amacımız Gölcük’ümüze güzel izler bırakmak’

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Gölcük Halk Eğitim Merkezi Müdürü Necmettin Türkmen, Başkan Çelik’e teşekkür etti. Dernek çalışmaları hakkında Müdür Türkmen’i bilgi veren Başkan Çelik, ‘Amacımız iki ülke arasında gönül köprüsü kurmak, Gölcük’ümüze güzel izler bırakmak’ dedi.

Başarılar diledi

Gölcük Halk Eğitim Merkezi Müdürü Necmettin Türkmen, Başkan Çelik’e ve Yönetimine çalışmalarında başarılar diledi. Ziyaret karşılıklı sohbetin ardından sona erdi.

‘Gürcüce kursu için çalışmalarımız olumlu ilerliyor’

Gerçekleştirdiği ziyaret hakkında Gazetemize bilgi veren Gürcü Kafkas Kültür Evi Derneği Başkanı Safet Çelik, ‘Gürcü Kafkas Kültür Evi Derneği olarak Gölcük Halk Eğitim Merkezi Müdürümüz Sayın Necmettin Türkmen beyefendiyi ziyaret ettim. Ziyaretimizin amacı Derneğimizi ve çalışmalarımızı kendisine tanıtmaktı. Sayın Müdürümüze gösterdiği ilgi ve misafirperverliğinden ötürü teşekkür ediyorum.Bizler Dernek olarak Gölcük’te Gürcü dili kursu açmak istiyorduk. Bunu Sayın Müdürümüze ilettim ve kendisi anlayışla karşıladı. Allah izin verirse Şubat ayında Gürcüce kursunu açmayı planlıyoruz. Bunun için Gürcü Dili Öğretmenimiz ile de görüşüyoruz. Şu anda her şey olumlu gidiyor. Bu konuyla alakalı önümüzdeki günlerde daha detaylı açıklamada bulunacağım’ diye konuştu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —