Tarih: 13.04.2021 11:18

Başkan Duman, ‘Pandemi vatandaşları olumsuz etkiliyor’

Facebook Twitter Linked-in

Türkiye Değişim Partisi Gölcük İlçe Başkanı Ayşe Sağlam Duman, Ramazan ayının bu sene de pandeminin gölgesinde geçeceğini belirterek, pandeminin vatandaşları olumsuz etkilediğini söyledi.

‘Nefsimizi de terbiye etmeliyiz’

Tüm İslam Aleminin ve Gölcük halkının Ramazan ayını kutlayan Türkiye Değişim Partisi İlçe Başkanı Ayşe Sağlam Duman, ‘Ramazan, hayır ve bereket demektir. Nefsimizi de terbiye etmeliyiz. Sadece bir ayı değil bütün bir yılı aç geçiren fakir ve fukarayı da unutmamalıyız’ diye konuştu.

‘Sadece bir ayı değil bütün bir yılı aç geçiren fakir ve fukarayı da unutmamalıyız’

Başkan Duman, yaptığı açıklamada şunları söyledi: ‘Ramazan  bu yıl da pandeminin gölgesinde geçecek. Ülkemiz, zor dönemlerden geçmektedir.  Ekonominin kötü yönetilmesi, bir de bunun üzerine pandeminin olumsuz etkilerinin eklenmesi insanımızı zorlamaktadır. Ramazan, hayır ve bereket demektir. Nefsimizi de terbiye etmeliyiz. Akşam orucumuzu açmamızın heyecanı ile sıcak çorbamızı içmeyi beklerken dışarıda, sadece bir ayı değil bütün bir yılı aç geçiren fakir ve fukarayı da unutmamalıyız. Ramazanın tüm halkımız için bolluk, mutluluk ve hayırlara vesile olması dileklerimle’ dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —