Tarih: 30.07.2017 14:43

Başkan Ellibeş Anıtpark’ta ki çalışmaları yakından takip etti

Facebook Twitter Linked-in

Başkan Ellibeş Anıtpark’ta ki çalışmaları yakından takip etti

Gölcük Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından 4 sene önce yenilenen Anıtpark’ta bulunan süs havuzu arızası nedeniyle tadilata alınmıştı. Geçtiğimiz gün Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş çalışmaları yerinde inceledi.

Süs havuzunda görevli ekiplerden bilgi aldı

Gölcük’ün gözbebeği olan Anıtpark’ta 4 sene önce yapılan ve bu yaz arıza meydana geldiği için aktifleşemeyen Süs havuzu Gölcük Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından bakım ve onarıma alındı. Yaklaşık 2 hafta sürecek olan çalışmanın ardından süs havuzu yeniden aktif hale gelecek. Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş geçtiğimiz gün çalışmalarına başlanılan süs havuzunun bakım çalışmalarını yerinde inceleyerek ekiplerden bilgi aldı.

Havuzun bütün alt yapısı yenileniyor

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, ” Anıtpark Gölcük halkı tarafından çok tercih edilen bir mekanımız ve bizde Anıtparkımızı vatandaşlarımız daha rahat ve güzel vakit geçirmeleri için bir takım düzenlemelerde bulunuyoruz. Geçtiğimiz yıllarda yenilediğimiz ve Gölcüklü vatandaşlar tarafından oldukça beğenilen süs havuzunda meydana gelen arızadan dolayı bu yaz çalıştıramamıştık. Şimdi arkadaşlarımız havuzun bütün alt yapısını yeniliyor ve daha güzel yeni hali ile en kısa zamanda süs havuzu yeniden aktif hale getirilecek” dedi.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —