Tarih: 04.12.2018 13:00

Başkan Ellibeş’e engellilerden anlamlı sürpriz

Facebook Twitter Linked-in

Başkan Ellibeş’e engellilerden anlamlı sürpriz

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla gittiği Gölcük Engelliler Derneği Merkezi’nde, engellilerin kendisi için hazırladığı sürpriz nedeniyle oldukça duygusal anlar yaşarken, zaman zaman kelimeleri boğazında düğümlendi

ENGELLİLER GÜNLERİNİ KUTLADI

3 Aralık Dünya Engelliler Günü, dün tüm yurtta olduğu gibi, İlçemiz Gölcük’te düzenlenen etkinliklerle kutlandı. İlçemizdeki ilk tören, sabah saatlerinde, Gölcük Engelliler Derneği Başkanı Hasan Bat ve engelli vatandaşların Atatürk Anıtı’na çelenk sunumu ile başladı. İlçemizdeki ikinci tören ise dernek merkezinde yaşandı. Bu anlamda,  Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla gittiği Gölcük Engelliler Derneği Merkezi’nde, engellilerin kendisi için hazırladığı sürpriz nedeniyle oldukça duygusal anlar yaşarken, zaman zaman kelimeleri boğazında düğümlendi. Engellilerin günlerini kutlamak amacıyla, Gölcük Engelliler Derneği Merkezi’ni ziyaret eden, Başkan Ellibeş, Dernek Başkanı Hasan Bat ve engelliler derneği üyeleri tarafından karşılandı. Ancak burada gerçekleşen bir sürpriz Başkan Ellibeş’i oldukça duygulandırdı. Engelli vatandaşların kendilerinin seslendirdiği ve Başkan Ellibeş’e övgü dolu sözlerin yer aldığı duygusal video gösterimi, salonda duygusal havanın esmesine neden oldu. Gösteri sunumunun ardından söz alan Başkan Ellibeş, kelime kurmakta zorlanırken, zaman zaman kelimeler boğazında düğümlendi. Başta Başkan Bat olmak üzere, tüm engelli vatandaşlara bu güzel jestten ötürü teşekkür eden Başkan Ellibeş, tüm Engellilerin gününü kutladı.

ELLİBEŞ’E ANLAMLI HEDİYE

Başkan Ellibeş’in konuşmasının ardından, dernek başkanı Bat, engelli vatandaşlara yaptığı hizmetlerden ötürü kendi kurslarında yaptıkları güzel bir tablo hediye ederek, bu şekilde teşekkürlerini sundu.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —