Tarih: 28.12.2018 13:03

Başkan İmre, sendika çalışmaları hakkında bilgi verdi

Facebook Twitter Linked-in

Başkan İmre, sendika çalışmaları hakkında bilgi verdi

Savunma ve Güvenlik Destek Hizmetleri Sendikası (SAVDES-SEN) Kocaeli Bölge Şube Başkanlığı, sendika binasında eğitim ve bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdi. Toplantıda konuşan SAVDES-SEN Kocaeli Bölge Şube Başkanı Özhan İmre, sendika çalışmaları hakkında bilgi verdi

Toplantıya SAVDES-SEN Genel Başkan Yardımcısı Ferit Bingöl, SAVDES-SEN Kocaeli Bölge Şube Başkanı Özhan İmre ve yönetimi, denetim, disiplin kurulları, üst kurul delegeleri ve birlik temsilcileri katılım sağladı.

Bingöl, ‘Çalışmalarımız konusunda sizleri bilgilendireceğiz’

SAVDES-SEN Genel Başkan Yardımcısı Ferit Bingöl, yaptığı konuşmada şunları ifade etti: “Genel merkezimizin son zamanlarda yaptığı bazı çalışmalar var. Bu çalışmaların ne aşamada olduğunu sizlere aktaracağız. Savunma ve güvenlik sınıfı, mali haklarımız ve statülerimiz, çalışma koşullarımızla ilgili bilgileri sizlere vereceğiz” dedi.

Sorun ve istekler aktarıldı

SAVDES-SEN Kocaeli Bölge Şube Başkanı Özhan İmre, toplantı hakkında yaptığı açıklamada, “SAVDESSEN Kocaeli Bölge Şube Başkanlığı olarak 25 Aralık 2018 tarihinde bölge temsilcileri ile eğitim ve bilgilendirme toplantısı yapma kararı almıştık. Sakarya ve Yalova’dan temsilcilerimiz, toplantımıza katılım gösterdi. Toplantıda her başkan yardımcımız söz alarak SAVDES-SEN Kocaeli Bölge Şube Başkanlığı’nın yaptığı çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Başkan Vekili Nail Dere, mali haklarla ilgili bir bilgilendirme ve Ocak ayında yapılacak zamla ilgili olarak bazı açıklamalarda bulundu. Bölge Şube Başkanlığı’mızın Teşkilatlanmadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Erdoğan Gümüş, katılımcılara teşkilatları ile ilgili son durumları aktardı ve birliklerde nelerin yapılması gerektiğini anlattı. Eğitim ve Sosyal İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Rahmi Yıldırım, yapılan kurumsal anlaşmalar ve eğitim faaliyetleri hakkında genel bir bilgilendirmede bulundu. Başkan Yardımcısı Çiğdem Ersoy, şubemizin mali konuları hakkında katılımcılara bilgiler verdi. Başkan Yardımcısı Mehmet Güler, katılımcılara birliklerdeki basın faaliyetleri ile ilgili çalışmaları aktardı. Başkan Yardımcısı İbrahim Işık da hukuksal konularda bilgilendirme yaparak üyelerin temsilcilere aktardığı sorun ve sıkıntıları aktardı” diye konuştu.

 ‘Elimizden gelen en iyi çalışmayı yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın’

Sözlerine son veren Başkan İmre, “Toplantının sonunda, toplantımıza gelen katılımcılara söz verildi. Katılımcılardan gelen öneri ve istekler, bölge şube başkanlığımızca not edildi. Savunma ve güvenlik sınıfının hakları, mali hakların iyileştirilmesi, yıpranma hakkının verilmesi ve kurumlarda yükselme imkanımızın önünün açılması olarak açabileceğimiz kırmızı çizgilerimizi toplantımızda tekrar aktardık. Bu konularda yapacağımız çalışmalar neticesinde üyelerimiz adına bir başarı kaydetmek istediğimizi ifade ediyoruz. Elimizden gelen en iyi çalışmayı yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın” diyerek konuşmasını tamamladı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —