Tarih: 20.11.2023 09:57

Başkan Koyun Müjdeyi verdi Başkan Koyun Müjdeyi verdi

Facebook Twitter Linked-in

Başkan Koyun Müjdeyi verdi

Başkan Koyun Müjdeyi verdi

Bu sezon Kocaelispor forması ile gösterdiği performansla büyük beğeni toplayan Savunma Oyuncusu Emir Ortakaya, U21 Milli Takımı’na kadar yükselmişti. Bonservisi Süper Ligin dev Kulübü Fenerbahçe’de olan genç yıldızın, savunmada sakat oyuncuların çokluğu sebebiyle devre arasında Fenerbahçe tarafından geri çağrılma ihtimali olduğu konuşuluyordu.

‘Emir’i geri çağırma gibi bir düşünceleri olmayacaklarını deklare ettiler’

Kocaelispor Başkanı Engin Koyun merak edilen konu hakkında açıklamalarda bulundu. Başkan Koyun, yaptığı açıklamada şunları söyledi: ‘Emir Ortakaya ile ilgili Fenerbahçe Kulübünün geri çağırma hakkı var. Biz sözleşmeyi yaparken bu geri çağırma maddesi ile ilgili oradaki yetkililerle konuştuk ve nedenini sorduk. Onlarda bize oyuncuları oynamaları için gönderdiklerini ve bu yüzden bu maddeyi koydurttuklarını belirterek oyuncuyu geri çağırma gibi bir düşünceleri olmayacağını deklare ettiler. Zaten bizde Emir’i sürekli ilk 11’de oynatıyoruz. O konuda bir sıkıntı yok yani. Emir bizimle kalacak. Emir’i tekrar geri çağıracaklarını düşünmüyorum. Çünkü anlaşma yaparken ki taahhütlerimizi yerine getirdik. Gelişmesi açısında bir problemi yok ve hatta şu an da milli takıma kadar yükseldi. Ben Fenerbahçe gibi bir camianın şu an takımında istikrarlı bir şekilde forma giyen genç bir kardeşimizi takımından koparıp geri çağıracağına inanmıyorum. Zaten gelen bir teklif yok. Sezon sonu geldiğinde oyuncu ile ilgili tasarruf kendilerinin.’

‘Fenerbahçeli yetkililerden de rica ediyorum’

Başkan Koyun, ‘Şu an Emir’in Kocaelispor’da mutlu olduğunu biliyorum. Buradan ayrılıp Fenerbahçe’ye gittiğinde kendisine biçilecek rolü de iyice düşüneceğini düşünüyorum. Fenerbahçe’nin Emir’i geri çağıracağına ve Kocaelispor’u zor duruma düşüreceğine inanmıyorum. Emir’in sezon sonunda şampiyon apoleti ile Fenerbahçe’ye geri döneceğini ve hem Fenerbahçe’ye hem Türk futboluna uzun yıllar başarı ile hizmet edeceğine inanıyorum. Fenerbahçeli yetkililerden de rica ediyorum, Emir ile ilgili böyle teklif ve talepte bulunmasınlar. Kendilerine başarılar diliyorum’ diyerek açıklamalarını tamamladı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —