Tarih: 13.04.2022 12:50

Başkan Öner’den Büyükşehir’e teşekkür ‘SOKAKTAKİ CANLARIMIZIN YANINDAYIZ’

Facebook Twitter Linked-in

Başkan Öner’den Büyükşehir’e teşekkür

‘SOKAKTAKİ CANLARIMIZIN YANINDAYIZ’

Gölcük Hayvan Hakları Aktivistleri Derneği Başkanı Oktay Öner ve Yönetimi, ilçemizin dört bir yanında sokak hayvanlarına ulaşarak, onlara destek oluyor. Başkan Öner, kendilerine mama desteğinde bulunan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.

Büyükşehir Belediyesi mama desteğinde bulunmuştu

Sokak hayvanlarına her koşulda destek olan ve onları yalnız bırakmayan Gölcük Hayvan Hakları Aktivistleri Derneği Başkanı Oktay Öner ve Yönetimi, çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Başkan Öner, ayrıca her fırsatta Gölcük halkından sokak hayvanlarına destek olmaları çağrısında bulunuyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne yaptığı mama desteği için teşekkür eden Başkan Öner, ‘Sokaktaki canlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz’ dedi.

‘Teşekkür ederiz’

Sosyal medya hesabından Büyükşehir Belediyesi’ne desteğinden ötürü teşekkür eden Başkan Öner, ‘Gölcük Hayvan Hakları Aktivistleri Derneği olarak, bölgemizin çeşitli yerlerindeki sokak hayvanlarımıza ulaşmaya çalışıyoruz. Bizlere mama desteğinde bulunan Kocaeli Büyükşehir Belediyesine teşekkür ederiz’ ifadelerine yer verdi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —