Tarih: 02.01.2022 06:51

Başkan Özlü: “2022’de Hep Birlikte Daha Güzel İşler Yapacağız”

Facebook Twitter Linked-in

Başkan Özlü: “2022’de Hep Birlikte Daha Güzel İşler Yapacağız”

Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, Başiskele’de hep birlikte güzel işlere imza atan muhtarlarla bir araya gelerek 2021 yılını değerlendirdi.

Başiskele Sahili’nde bir restoranda yapılan toplantıya Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, başkan yardımcıları, İSU Başiskele Şube Müdürü Burhan Zeydal, Başiskele Muhtarlar Derneği Başkanı İlhan Altıntaş ve ilçenin 37 mahalle muhtarı katıldı.

2021 yılında yapılan hizmetlerin masaya yatırıldığı toplantıda Başkan M. Yasin Özlü, bir sunum eşliğinde her bir mahallede yapılan hizmet ve eserleri anlattı.

Başkan Özlü sunumda yaptığı konuşmada, “Başiskeleli hemşehrilerimizin tevveccühü ile güzel ilçemiz Başiskelemiz’e yakışır güzel, sağlam, kalıcı, doğal, süratli, estetik ve sağlıklı işler yaparak hep birlikte ilçemizi geleceğe taşımaya devam ediyoruz. Kocaeli’nin en fazla nüfus artış hızına sahip ilçemiz her geçen gün cazibe merkezi olmayı sürdürürken doğaya saygılı insan odaklı hizmetlerle ilçemizin değişimine ve gelişimine uyum içerisinde katkı sunacağız. İlçemiz ve hemşehrilerimiz için her bir mahallemizde ihtiyaçlara göre 2022’de hep birlikte daha güzel işler yapacağız.” dedi.

“İSTİŞARE TOPLANTILARIMIZI DAHA SIK YAPACAĞIZ”

Belediye ve vatandaşlar arasında sağlam birer köprü kuran muhtarların görüş, öneri ve taleplerinin de dinlendiği toplantıda Başkan M. Yasin Özlü, “Demokrasinin mihenk taşları olan muhtarlarımızla 2022 yılında da istişare toplantılarımızı her zaman olduğu gibi işbirliği ve istişare kültürü ile sürdüreceğiz” diye konuştu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —