-
BIST 100
16088,00%-1,23
-
DOLAR
44,16% 0,22
-
EURO
50,49% -0,78
-
GRAM ALTIN
7134,90% -0,98
-
Ç. ALTIN
11685,77% -0,65
Başkan Özlü, Geleceğin Sinemacıları ile bir araya geldi
Başiskele Belediyesi tarafından düzenlenen Genç Sinema Okulu’nda eğitimler tüm hızıyla devam ederken Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, geleceğin sinemacılarıyla buluştu.
Başiskele’de Genc-i Âlâ Gençlik Modeli ile eğitimden sanata, spordan teknolojiye geleceğin hazinesi çocukların ve gençlerin ilgi alanlarına göre çeşitli eğitimler, aktiviteler ve hizmetlere imza atan Başiskele Belediyesi, Genç Sinema Okulu ile geleceğin sinemacılarını da yetiştiriyor. Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü koordinesinde Âlâ Mekân’da gençler, uzman eğitmenler rehberliğinde yönetmenlik, senaryo, kamera, oyunculuk, montaj, afiş tasarım, dekor, kostüm, makyaj, dublaj, film müzikleri ve reklam konularında eğitimler almaya devam ediyor.
GENÇ KARDEŞLERİNE MORAL VE MOTİVASYON SAĞLADI
Kentte gençlere büyük değer veren gençlerin Yasin abisi Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, Genç Sinema Okulu öğrencilerini ziyaret ederek kardeşlerine moral ve motivason sağladı. Gençlerin eğitimlerine katılan Başkan Özlü, eğitimler hakkında bilgiler aldı. GreenBox stüdyosunda çekimlere katılan Başkan Özlü hem kamera karşında oyunculuk, hem de kamera arkasında yönetmenlik yaparak keyifli vakitler geçirdi.
ÖZLÜ, ‘HER ALANDA GENÇLERE GÜVENİMİZ TAM’
Ziyarette açıklamalarda bulunan Başkan Özlü, “Genc-i Âla Gençlik Modelimiz ile ilçedeki genç kardeşlerimizin sporda, sanatta, eğitimde ve teknolojide yeteneklerini gün yüzüne çıkarmalarını ve bu yeteneklerini verilen eğitimlerle daha fazla geliştirmelerini sağlıyoruz. Türkiye Yüzyılı’nın inşasında ve ihyasında öncü olacak gençlerimizi her alanda desteklemeye devam edeceğiz. Kocaeli’nin en büyük gençlik merkezi olacak Türkiye Yüzyılı Gençlik Merkezi’mizi çok yakın zamanda tamamlayarak gençlerimize armağan edeceğiz. Burada gençlerimizin daha güzel ortamda daha güzel işler çıkaracağına inanıyorum. Hayatın her alanında gençlerimize güvenimiz tam. Sinema sektöründe de çok iyi yerlerde olacak gençlerimizin olduğunu görmek beni çok heyecanlandırdı. Kısa zamanda çok büyük kazanımlar elde eden kardeşlerimi tebrik ediyorum. Eğitmen hocalarımıza emeklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Kendi senaryolarıyla çekeceği filmin galasını izlemek için sabırsızlanıyorum.” dedi.




MEHMET ANIKER KABRİ BAŞINDA ANILDI
GÖLCÜK’DE TOPLAM 154 METRUK BİNA YIKILDI
BÜYÜKAKIN ŞEHİT AİLELERİ, GAZİ VE YAŞLILAR İLE BİR ARAYA GELDİ
BAŞKAN YARDIMCISI OKTAY KELER TIP BAYRAMINI KUTLADI
SGK’lılar İçin Konforlu Sağlık Hizmeti: Tamamlayıcı Sağlık Sigortası Nedir?
YENİ HIZ LİMİTLERİ İÇİN YENİ TABELALAR
UZMAN UYARIYOR: “YENİ NESİL ZAYIFLAMA İĞNELERİ SAFRA KESESİ VE PANKREASI ETKİLEYEBİLİR”
5 TRAMVAYDAN DÖRDÜNCÜSÜ RAYLARA İNDİ
BAŞKAN BÜYÜKAKIN’DAN SAĞLIKÇILARA TEŞEKKÜR
VEKİL TİPİOĞLU VE BAŞKAN YAVUZ, TUNCAY YILDIZ'I ZİYARET ETTİ
GÖLCÜK’TE İSTİKLAL MARŞININ 105 YILI KUTLANDI
BÜYÜKŞEHİR’DE HİZMETİN SAATİ YOK
GÖLCÜKSPOR İFTAR DA BİR ARAYA GELDİ
SALMAN “FATURALARINIZI MUTLAKA SAKLAYIN”
MYP GÖLCÜK İLÇE BAŞKANI YAŞAR BAL'DAN YÖNETİM KURULU ÜYELERİ ve AİLELERİNE İFTAR
BU GECEDE İYİLİĞE REHBER EDENLER BULUŞTU
BAŞKAN BÜYÜKAKIN’A VE KOCAELİ HALKINA ÖZEL TEŞEKKÜR
BÜYÜKŞEHİR’İN KARDEŞLİK SOFRASI HALEP’TE KURULDU
HALK EĞİTİM’DE HEREKE HALISI DOKUMA SANATI YENİDEN YAŞATILIYOR
NUSRET’İN KAHRAMAN KOMUTANININ TORUNU ÖĞRENCİLERLE BULUŞUYOR
ESNAF ODASI BAŞKANI YILDIZ “BAYRAM PAZARI İLÇEMİZE RENK KATACAK”
BÜYÜKAKIN, TÜGVA İFTARINDA GENÇLERLE BİR ARAYA GELDİ
DEĞİRMENDERESPOR’DAN U10 FUTBOL TURNUVASI
165 ŞOFÖRE 487 BİN TL CEZA
BAŞKAN BÜYÜKAKIN’IN, PAZARCI ESNAFIYLA YAPTIĞI İFTARA YOĞUN KATILIM
AKTAŞ ÇİFTİ, DONANMA KOMUTANLIĞININ ŞEHİT YAKINLARI VE GAZİLER ONURUNA DÜZENLEDİĞİ İFTAR KATILDI
VALİ AKTAŞ, GÖLCÜK EYÜP SULTAN PROJE HAFIZLIK İMAM HATİP ORTAOKULUNUN PROGRAMINA KATILDI
FİRARİ KADIN HIRSIZ YAKALANDI
HER NOKTA TİTİZLİKLE TEMİZLENİYOR
TRAFİK CEZASI KAOSU
Yükleniyor



