Tarih: 08.03.2021 11:34

Başkan Özlü’den Emekçi Kadınlara Anlamlı Jest

Facebook Twitter Linked-in

Başkan Özlü’den Emekçi Kadınlara Anlamlı Jest

Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle kadın mesai arkadaşlarının ve ilçede faaliyet gösteren işletmelerde çalışan emekçi kadınların bu güzel anlamlı günlerini tebrik etti. 

Belediyenin çeşitli birimlerinde yönetici ve personel olarak görev yapan kadın çalışanlarıyla bir araya gelen Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, tek tek kadın mesai arkadaşlarına kendi elleriyle süs çiçeği takdim ederek 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü tebrik etti. Özlü’nün yaptığı jest karşısında kadın çalışanlar da oldukça duygu dolu anlar yaşarken, Başkan Özlü’ye çok teşekkür ettiler.

Başkan Özlü bu anlamlı günde Başiskele’de yapılan güzel işlere estetik değer katan bayan çalışanlara çok şey borçlu olduklarını söyledi.

Kadınların yaptığı en ufak dokunuşların bile güzel işlere yansıdığını vurgulayan Özlü, “Kadınlarımız her alanda olduğu gibi iş hayatında da daha düzenli, daha özverili ve fedakâr oluyorlar. Hepsine emekleri için can-ı gönülden teşekkür ediyorum. Kadınlarımızın elinin değdiği her iş güzelleşir. Başiskelemiz’de de yaptığımız her bir hizmet ve projede emeği olan kadınlarımızın bu işler daha da güzel Bu vesileyle tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü  kutluyorum.” dedi.

BAŞİSKELE’DEKİ EMEKÇİ KADINLARIN GÜNLERİNİ DE KUTLADI

Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, ilçede faaliyet gösteren işletmelerde çalışan kadınları da unutmadı. 

8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Özcan Pişmaye’nin kadın emekçilerini ve Egalit Metal işletme sahibi Aylin Topakoğlu ve kadın çalışanlarını ziyaret ederek çiçek hediye etti.

Başkan Özlü yaptığı ziyaret sonrası sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamada, “Hayatı ilmek ilmek dokuyan, işine, evine, sevdiklerine emek veren, emeğin kıymetini bilen onurlu bir yaşam için mücadele eden tüm kadınlarımızın, kadın yol arkadaşlarımızın Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü kutluyoruz.” ifadelerini kullandı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —