Tarih: 26.06.2023 14:12

Başkan Özlü’den Hasta ve Yaşlılara Moral Ziyareti

Facebook Twitter Linked-in

Başkan Özlü’den Hasta ve Yaşlılara Moral Ziyareti  

Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, ilçedeki yaşlı ve hastaları ziyaret etmeye devam ederek büyüklerine moral veriyor ve onların hayır dualarını alıyor.

Kentte genç yaşlı, kadın erkek, çoluk çocuk herkes ile iletişim bağlarını ve gönül köprülerini kuvvetlendiren Başkan M. Yasin Özlü, Başiskeleli hemşehrileriyle bir arada olmayı sürdürüyor. Bu kapsamda Başkan Özlü, ilçede yaşayan hasta ve yaşlıları evlerinde ziyaret ediyor. 

Başiskele’nin her bir mahallesinde komşularıyla her ortamda ve her fırsatta görüşen, komşularının görüş ve önerilerini dinleyen Başkan Yasin Özlü, hasta ve yaşlı ziyaretleriyle büyüklerinin gönüllerine dokunuyor.AK Parti Başiskele İlçe Başkanı Mustafa Koral ve mahalle muhtarlarıyla yaptığı ziyaretlerde Başkan Yasin Özlü, kentin ulu çınarlarının gölgesinde dinlenirken, büyüklerinin sağlık durumları hakkında bilgiler alıyor, varsa bir ihtiyaçları giderilmesini sağlıyor.

ÖZLÜ, ‘BÜYÜKLERE ZİYARET ÇOK ÖNEMLİ’

Belediye Başkanı M. Yasin Özlü yaptığı ziyaretler ile ilgili hasta, yaşlı ve büyüklerin ziyaret edilmesinin önemine dikkat çekerek, “Hastalarımızı, yaşlılarımızı her zaman her fırsatta ziyaret ederek onlara moral vermeye büyük özen gösteriyoruz. Ziyaretlerimizde büyüklerimiz ile hasbihal ettik, sağlık durumları hakkında bilgiler aldık, istek ve ihtiyaçlarını sorduk ve onlara moral verdik ve motivasyonsağladık. Moral bizden, şifa Allah’tan.Yüce Rabbi’miz tüm hastalarımıza ve yaşlılarımıza acil şifalar, hayırlı ve uzun ömürler versin.” diye konuştu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —