Tarih: 23.02.2023 13:43

BAŞKAN ÖZSOY HATAY’DAN DÖNÜYOR

Facebook Twitter Linked-in

BAŞKAN ÖZSOY HATAY’DAN DÖNÜYOR

Geçtiğimiz Pazartesi Hatay’a giden Saadet Partisi Gölcük İlçe Başkanı Mustafa ÖZSOY Hatay’dan bugün itibariyle dönüyor.

Başkan Özsoy: ”Çalışmalara Gölcük’te devam edeceğiz”

Başkan Özsoy yaptığı açıklamada, “Pazartesi gününden itibaren dur durak bilmeden çalışıyorum Hatay’ın tüm ilçelerine gittik, yardımlarımızı ulaştırmaya çalıştık. AGD ve CANSUYU ekiplerimizin koordinesinde muhteşem bir çalışmanın içerisinde bulunduk. Bugün itibariyle de çalışmalarımıza Hatay’da ara verip Gölcük’te misafir edeceğimiz depremzede kardeşlerimizle ilgileneceğiz” dedi.

Başkan Sezer ve Belediye çalışanlarına teşekkür etti

6.4 büyüklüğünde pazartesi günü olan depremde Hatay’da olan ÖZSOY şunları ifade etti. “Pazartesi akşam meydana gelen 6.4 büyüklüğünde depremde lojistik merkezi olarak  kullanmış olduğumuz il binamız hasar aldı ve bunun akabinde binaya girişleri kapattık. Yeni lojistik Merkezimizi İl binamızın bir yan sokağına taşıdık. 3 Adet büyük Çadır 4 adet küçük çadır ve 1 aşevi olmak üzere lojistik merkezimizi hazırladık. Gölcük olarak bizler Lojistik Merkezimizin elektrik, su, duş, tuvalet ve halkın hizmetine sunulacak olan Çamaşırhaneyi hizmete geçirdik.

Bu süreçte Hatay’da çalışmalarını sürdüren Kocaeli Belediye ekipleri ve Gölcük Belediyesi çalışanları bizlerden desteği esirgemedi. Bu güzel çalışmalarda destek veren başta Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım SEZER olmak üzere tüm Belediye çalışanlarına teşekkür ediyorum.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —