Tarih: 31.07.2022 13:18

Başkan Saral’dan Gölcük’ün gururu KAYMAKAM ONUR TİTİZ’E ZİYARET

Facebook Twitter Linked-in

Başkan Saral’dan Gölcük’ün gururu

KAYMAKAM ONUR TİTİZ’E ZİYARET

Gölcük Muhtarlar Dayanışma Derneği Başkanı Bilge Saral, Gölcük’ün gururu olan ve İzmir’in Kiraz İlçesinde Kaymakamlık görevini başarıyla sürdüren Onur Titiz’i makamında ziyaret etti.

Başkan Saral’a ziyaretinden ötürü teşekkür eden ve mutluluğunu belirten Kaymakam Onur Titiz, Gölcüklü dostlarına da selamlarını gönderdi. Kaymakam Titiz’e çalışmalarında başarılar dileyen Başkan Saral, ziyaret isteğini kırmadığı için teşekkür etti.

Saral, ‘Yolu açık başarıları daim olsun’

Başkan Saral, ziyaret hakkında sosyal medya hesabından şu açıklamaları yaptı: ‘Gölcük’ümüzün gururu olan ve halen İzmir’in Kiraz ilçesinde kaymakamlık yapan sevgili Onur Titiz’i makamında ziyaret ettim. İnsan, gözünün önünde büyüyen gençleri böyle makamlarda görünce hele adı gibi onurlu duruşuyla karşında olunca çok mutlu oluyor.  Yolu açık başarıları daim olsun, çok daha yüksek makamlarda görmek umuduyla sevgilerimi gönderiyorum. Benim için en büyük sürpriz de  çok sevdiğim değerli babası Vecdi bey’i orada karşımda görmek idi. Mutluluğum çok daha fazla oldu. Böyle evlat yetiştirdiği için kendisini de ayrıca kutluyorum’ dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —