Tarih: 10.03.2020 13:51

Başkan Seymen, eski İlçe Başkanlarıyla bir araya geldi BİRLİKTE GÜÇLÜYÜZ

Facebook Twitter Linked-in

Başkan Seymen, eski İlçe Başkanlarıyla bir araya geldi

BİRLİKTE GÜÇLÜYÜZ

 AK Parti ilçe Başkanı Çetin Seymen, 15 Mart’ta yapılacak olan olağan kongreleri öncesi önceki dönem İlçe Başkanlarıyla Değirmendere Yalı Evleri’nde bir araya geldi.

Başkan Seymen, önceki dönem AK Parti ilçe Başkanlarıyla bir araya geldi.15 Mart’ta yapılacak olan kongre öncesinde Başkan Çetin Seymen ile bir araya gelen önceki dönem ilçe Başkanları seçim öncesi istişarelerde bulundular.

Başkan Seymen teşekkür etti

AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen kongre öncesi bir araya geldiği eski ilçe başkanlarına teşekkür ederek “Önceki Dönem İlçe Başkanlarımız Sayın Mevlüt Demir, Sayın Sedat Yücel ve Sayın İdris Alp ile bir araya gelerek kongre sürecimiz ve teşkilatımız ile ilgili istişare ettik. Kıymetli Başkanlarıma hoş sohbetlerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi. İlçe Başkanı Çetin Seymen  Önceki dönem ilçe Başkanlarının ardından önceki dönem Gençlik Kolları Başkanlarıyla İl Başkan Yardımcısı Serdar Bayram’ın organizasyonu ile bir araya geldi.

Geçmiş dönem Gençlik Kolları Başkanları ile bir araya geldi

AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen daha sonrasında AK Parti eski gençlik Kolları Başkanları ile bir araya geldi. Başkan Seymen yaptığı açıklamada, “ Geçmiş dönemlerde Gölcük İlçe Teşkilatımızda Gençlik Kolları Başkanlığı yapmış olan, İl Başkan Yardımcımız Serdar Bayram, Öner Kaya, İlçe Başkan Yardımcım Ziya Yıldız, Ali Kemal Öztürk, Eyüp Doğan, Murat Uzuner ve Mevcut Başkanımız Tarık Karayel ile bir araya geldik. Gençlik politikaları ve kongre süreci ile ilgili verimli bir toplantı gerçekleştirdik. Organize eden İl Başkan Yardımcımız Serdar Bayram nezdinde tüm genç kardeşlerime teşekkür ediyorum” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —