Tarih: 09.01.2024 13:12

Başkan Sezer 21.Yüzyıl Kadınları Tiyatro Topluluğu ile bir araya geldi TEŞEKKÜR BELGESİ TAKDİM ETTİ

Facebook Twitter Linked-in

Başkan Sezer 21.Yüzyıl Kadınları Tiyatro Topluluğu ile bir araya geldi

TEŞEKKÜR BELGESİ TAKDİM ETTİ

Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Gölcük 21.Yüzyıl Kadınları Tiyatro Topluluğu üyeleri ile bir araya gelerek, oyunları ile büyük beğeni toplayan kadınlara teşekkür belgesi takdim etti.

Sahneledikleri oyunlarla büyük beğeni topluyorlar

2006 yılında Okul Aile Birliği olarak kurulan, okul yararına düzenledikleri tiyatro gösterileri ile çalışmalarına başlayan Gölcük 21.Yüzyıl Kadınları Tiyatro Topluluğu üyeleri sahneledikleri tiyatro oyunları ile büyük takdir ve beğeni topluyor. Tamamı ev hanımlarından oluşan SASAD 21. Yüzyıl Kadınları, Senaryosundan sahne dekoruna, kostüm hazırlığından tüm rolleri kadın oyuncular kendileri oynayarak sahne alıyor. Başkan Sezer, başarılarıyla takdir toplayan kadın üyeler ile bir araya geldi. Sezer, başarılarından ötürü Kadın Tiyatrocu üyelere teşekkür belgesi takdim etti.

‘Tebrik ediyorum’

Sezer, ziyareti hakkında, ‘Birçok tiyatro oyununu başarıyla sahneleyen, tamamı kadınlardan oluşan Gölcük 21.Yüzyıl Kadınları Tiyatro Topluluğu ile bir araya geldim. İlçemiz sanat ve sosyal hayatına yaptıkları katkılardan dolayı tiyatrocu kadınlarımızı tebrik ediyor, başarılı çalışmalarının devamını diliyorum’ dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —