Başkan Sezer Antakya ve Defne de yapılan haftalık çalışmaları açıkladı

Başkan Sezer Antakya ve Defne de yapılan haftalık çalışmaları açıkladı

Başkan Sezer Antakya ve Defne de yapılan haftalık çalışmaları açıkladı

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer 7-14 Mart tarihleri arası Antakya ve Defne’de yapılan haftalık çalışmaları açıkladı.

Başkan Sezer, açıklamasında, ‘Fen İşleri, Temizlik İşleri, Çevre Kontrol ve Koruma, Makina Bakım ve İkmal Müdürlüğü Faaliyetleri kapsamında;

1- Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Antakya ve Defne’deki ilaçlama çalışmasını sürdürdüğü belediyelerin temsilcileriyle, Hatay Bölge Koordinatörü Amasya Valisi Sayın Mustafa Masatlı’nın katılımıyla toplantı yaptı.

Gölcük Belediyesi personeli ve hayırsever hemşehrilerimiz tarafından alınarak bölgeye gönderilen toplamda 6 adet portatif tuvalet ve duş kabin toplu yaşam alanlarında kullanılmak üzere Defne’ye ulaştı.

Üç manuel sandalyeyi ve bir hasta yatağını ihtiyaç sahibine ulaştırdık.

Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerimiz Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin enkaz kaldırma çalışmalarına destek olmaya devam ediyor.

Gölcük Belediyesi ve Hatay’ın tüm ilçelerinde koordine ettiğimiz ekipler; enkaz alanlarında, çadır kentlerde ilaçlama, kireçleme, dezenfeksiyon çalışmalarını, kemirgen, larva mücadelesini, tuvalet ve saha temizliğini aralıksız sürdürüyorlar.

Aşevinde; 3 öğün sıcak yemek ikramı aralıksız devam ediyor.

Ekipler su ve erzak dağıtımını aralıksız sürdürüyorlar.

2- Gölcük yeni devlet hastanesi’nin ikmal ihalesi onaylandı İhaleyi kazanan ATR Yapı Proje San.Tic.A.Ş firmasına yer tesliminin birkaç gün içinde yapılması sonrasında, hastanenin 180 gün içinde tamamlanması için çalışma başlayacak.

3- 22 Ocak 2023 tarihinde, Gölcük Kavaklı Mahallesi, Şehit Oktay Gümüş Caddesi, No:6 adresinde bulunan 3 katlı binanın en üst katında meydana gelen doğalgaz patlamasında ağır hasar alan binanın yıkımını ve enkazının kaldırılmasını ekiplerimiz gerçekleştirdiler.

4- Depreme dayanıksız olduğu tespit edilerek geçtiğimiz şubat ayında yıkılan Gölcük Hükümet Konağı’nın, yeniden yapımı için, Kocaeli Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı’nca çıkılan ihaleyi kazanan Yavuz İnşaat firmasına yer tesliminin yapılması sonrasında, hafriyat çalışması başladı.

5- İlçemizin köklü eğitim kurumlarından Gölcük Barbaros Hayrettin Anadolu Lisesi okul binasının yapımına, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan ihaleyi kazanan Üst Grup Firması’na yer tesliminin yapılması sonrasında, hafriyat çalışmasıyla başlandı.

6- Gölcük Belediyesi olarak; Hatay Deprem Bölgesi’nde yaptığımız çalışmaların yanında; kurduğumuz “Gölcük Belediyesi Deprem Vefa Yardım Ekipleri” ile de, ilçemizde misafir olan depremzede vatandaşlarımızı kaldıkları evlerde tek tek ziyaret edip, taleplerini öğrenerek, çözümleri için de gerekli koordinasyonu sağlıyoruz.

7- Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu, Sağlık Bakanımız Sayın Fahrettin Koca, Milli Savunma Bakanımız Sayın Hulusi Akar’ın yönetiminde düzenlenen, Hatay Afet Koordinasyon ve Değerlendirme Toplantısı’na katıldı.

8- Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sayın Mehmet Özhaseki’nin başkanlığında, Hatay AFAD Yönetim Merkezi’nde düzenlenen deprem koordinasyon toplantısına katıldı.

9- On bir ayın sultanı Ramazan ayı öncesinde, ilçemizde bulunan cami ve mescitlerin halıları, İdari İşler Amirliğimize bağlı ekiplerimiz tarafından, belediyemize ait makine ve ekipmanla yıkanıp, temizlendi.

10- Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli; Hatay Defne’de, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Hastanesi’nde incelemelerde bulunduğu programa katıldı.

11- Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Gölcük Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’nın Kocaeli Vali Yardımcısı, Gölcük Kaymakam Vekili Sayın Ali Ada başkanlığında yapılan toplantıya katıldı. Gölcük Belediye bünyesinde kurduğumuz Gölcük Belediyesi Deprem Vefa Yardım Grubu’nu; ilçemizde misafir olan depremzede vatandaşlarımıza destek olmak amacıyla kurduğumuz sistemi, yazılım ve sürdürdüğümüz çalışmalarla ilgili bilgilendirme yaptı.

Ayrıca; deprem bölgesindeki son durum ile Gölcük Belediyesi’nin Defne’de yaptığı çalışmalar ve Hatay’ın tüm ilçelerinde koordine ettiğimiz; ilaçlama, kireçleme, dezenfeksiyon çalışmaları, kemirgen, larva mücadelesi vb çalışmalarla ilgili bilgi verdi.

SOSYAL ETKİNLİKLER

1- 14 Mart Tıp Bayramı münasebetiyle, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, İlçe Başkanı Çetin Seymen ile birlikte, mesai mefhumu gözetmeksizin fedakârca çalışan kıymetli sağlık çalışanlarımızı ve Gölcük İlçe Sağlık Müdürü Sayın Dr.Yusuf Çolular’ı, Gölcük Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Sayın Dt.Mustafa Aydınalp’i veGölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Başhekimi Sayın Dr.Sertan Acar’ı ziyaret ederek, müstesna günlerini tebrik etti.



Değirmendere Kayık çekek alanı OLTA BALIKÇILARIN GÖZDE MEKÂNI OLDU

Kuş ve Balık sevgisi giderek yoğun ilgi görüyor ATA PET MARKET TÖRENLE HİZMETE AÇILDI

Değirmenderede’ki takıcılar sokağında gelişi güzel araç parkları ULAŞIMI OLUMSUZ ETKİLİYOR

Gölcük ADD’de yeni üyelere rozetleri takıldı

GÖLCÜK'TE TEMİZLİK SEFERBERLİĞİ CUMHURİYET MAHALLESİ'NDEN BAŞLADI

Çöken yola su bidonu ile çözüm aradılar

Değirmendere Vatan Caddesi girişinde yol yeniden çöktü

Ramazan Ayında En Güzel Sofralar DEĞİRMENDERE YALI EVLERİ’NDE YAŞANIR

Elit Kuaför bayanların gözde mekânı BAKIMLI OLMAK BİR AYRICALIKTIR

Değirmendere Sahili’ne yakışmayan görüntüler

“Bayram İkramiyesi kurban hissesi kadar olmalı”

“GÖLCÜK ESNAFIMIZA YÖNELİK DESTEKLERİMİZİ SÜRDÜRECEĞİZ”

Gürel, “Altın her zaman banka faizi ve dövizden daha karlıdır”

KSO Meslek Komiteleri Müşterek Toplantısı gerçekleştirildi

SAVDES-SEN Kocaeli Bölge Şube Başkanı Özhan İmre "MEMUR VE EMEKLİNİN EKONOMİK DURUMU BEKA SORUNUDUR"

TÜED Gölcük Şube Başkanı Ergun Şahin, “MUAYENE VE İLAÇ KATKI PAYLARI KALDIRILMALI”

“Uzun vadede altın en güvenilir yatırım aracıdır”

Başkan Zeytinoğlu, Trump’ın gümrük artırımlarının Türkiye’ye olası etkilerini değerlendirdi

Mısırlıoğlu, “Faiz oranlarının düşmesiyle kredi başvuruları arttı”

Gürel, ‘Altına yatırım her zaman kazandırmıştır”

İYİ Parti İlçe Başkanı Mustafa Çalışkan “EN ÖNEMLİ AMACIMIZ DAHA İYİ BİR GÖLCÜK”

Büyükşehir’den Kocaeli’nin sosyal yaşamına yeni bir dokunuş ÖZEL ÇOCUKLAR PODYUMDA IŞILDADI

“Engelsiz Bahar Şenliği ile güzel bir programa imza atacağız”

“Bayram İkramiyesi kurban hissesi kadar olmalı”

Kocaeli Büyükşehir’in “Çiftçi Şenliği” başlıyor; ÇİFTÇİNİN EMEĞİ BU ŞENLİKTE TAÇLANACAK

Didin ve Yönetimi Vali Aktaş’ı ziyaret etti ‘ZİYARETLERİMİZ SÜRECEK’

Başiskele’de Nikah Masasında 05.05.2025 Yoğunluğu

2 bin 222 toplu taşıma aracı anlık denetleniyor

Hıdırellez coşkusu İzmit’i sardı, bahar türkülerle geldi

Palmanak ve Çil ailelerinin en mutlu günü NURHÜDA VE MURAT ÇİFTİ DÜNYAEVİNE GİRDİ

Kocaeli’nde Hıdırellez coşkusu Seka’yı sardı

Büyükşehir’in hizmete açtığı Saygınlar Kulübü’nde ne ararsan var; 65 YAŞ ÜSTÜ VATANDAŞLARIN YENİ HUZUR DURAĞI

Batuhan Şen’in opsiyonu kullanılmayacak

Kartepeli milli judocudan Kocaman'a ziyaret

Başiskele’nin Gururu Hamza Özkaradeniz Muğla’da Üçüncü Oldu

Yusuf Tokuş: “Hedefimiz, Hendek maçını kazanıp 8’li finallere kalmak”

Gölcükspor Play-Off’a Kilitlendi

Büyükşehir, Kocaelispor için dev bir tesis inşa ediyor; KOCAELİSPOR TESİSLERİ İÇİN İHALEYE ÇIKILIYOR

İzmit Belediyesi Türk Halk Müziği Gençlik Korosu 8 MAYIS’TA TÜRKÜ ZİYAFETİ VERECEK

Hıdırellez coşkusu bu kez Bayraktar’da yaşandı

“ACİL TOPLANMA ALANLARI MASADA DEĞİL, SAHADA BELİRLENMELİDİR”

Mayıs Ayı Meclis Toplantısı gerçekleştirildi

Gölcük Barbaros Hayrettin Anadolu Lisesi’nde sona gelindi

GÖLCÜK’TE ANNELER GÜNÜ'NE ÖZEL ANNE ÇOCUK ATÖLYELERİ ETKİNLİĞİ

DOSTLARIMIZDAN GAZETEMİZE SERİ ZİYARETLER

Büyükşehir’in etkinliğinde çocuklara önemli öğütlerde bulunuldu “SOSYAL MEDYADA GÖRÜLEN HER BİLGİYE İNANMAYIN”

Vatandaşların özel günlerde adresi belli MURAT KUYUMCULUK ANNELER GÜNÜNE HAZIR

Büyükşehir, İhsaniye’yi dekoratif aydınlatmalarla güzelleştirecek; GÖLCÜK İHSANİYE IŞIL IŞIL OLACAK

Merdiven korkulukları yenilendi

TSE’den Büyükşehir mezbahasına tam not

Yükleniyor