Tarih: 30.07.2019 15:28

Başkan Sezer, Başkan Seymen ve İlçe Teşkilatı’ndan NİHAT ABİŞ’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Facebook Twitter Linked-in

Başkan Sezer, Başkan Seymen ve İlçe Teşkilatı’ndan

NİHAT ABİŞ’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın tarafından Kartepe, Başiskele, Gölcük, Karamürsel Koordinatörlüğüne atanan Nihat Abiş’i Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer ve AK Parti İlçe Teşkilatı ziyaret ederek hayırlı olsun temennilerinde bulundular.

Ziyarete katılım oldukça yoğundu

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer,  AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen, Kadın Kolları Başkanı Saime Yelken, Gençlik Kolları Başkanı Tarık Karayel ve ilçe yöneticileri ile birlikte Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın tarafından Kartepe, Başiskele, Gölcük, Karamürsel Koordinatörlüğüne atanan Nihat Abiş’i ziyaret ederek hayırlı olsun temennilerinde bulundular.

Hayırlı olsun temennilerinde bulundular

Gerçekleştirdikleri ziyaret hakkında kısa bir açıklama yapan Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer ve  AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen, “Önceki dönemlerde Ulaşlı Belediye Başkanlığı, Gölcük Belediye Başkan Yardımcılığı yaparak yıllarca ilçemize üstün hizmetlerde bulunmuş, yeni dönemde Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Tahir Büyükakın tarafından Kartepe, Başiskele, Gölcük, Karamürsel Koordinatörlüğüne atanan değerli büyüğümüz Nihat Abiş’i ziyaret ettik. Sayın Başkanımıza yeni görevinde başarılar diledik ve engin tecrübelerini dinleme fırsatı bulduk. Kendisine her zaman yanında olduğumuzu ifade etti” dediler.

Abiş’ten teşekkür

Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer ve AK Parti İlçe Teşkilatı’nın gerçekleştirdiği ziyaret ve iyi dileklerinden dolayı çok mutlu olduğunu ifade eden Kartepe, Başiskele, Gölcük, Karamürsel Koordinatörlüğü Nihat Abiş,  Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer ve AK Parti İlçe Teşkilatı’na teşekkür etti. Ziyaret AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen’in Nihat Abiş’e hediye takdimi ve toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —