Tarih: 17.12.2019 12:56

Başkan Sezer büyük sempozyum öncesi REKTÖR ANDI’YI ZİYARET ETTİ

Facebook Twitter Linked-in

Başkan Sezer büyük sempozyum öncesi

REKTÖR ANDI’YI ZİYARET ETTİ

Türk Edebiyatı Alesi 20-21 Aralık’ta Gölcük’te buluşuyor. Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, bu önemli sempozyum öncesinde Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Andı’yı ziyaret etti.

Başkan Sezer, ‘Gölcük önemli bir sempozyuma ev sahipliği yapacak’

Gölcük’te düzenlenecek olan Türk Dili ve Edebiyatı Servet-i Fünun Sempozyumu ilimize ve ilçemize önemli katkı sağlayacak. Başkan Sezer bu önemli sempozyuma ev sahibi yapacaklarından duyduğu mutluluğu dile getirirken, sempozyum öncesinde Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Fatih Andı’yı ziyaret etti. Ziyarete Doç. Dr. Ali Kurt’ta katılım sağladı. Başkan Sezer, Servet-i Fünun Sempozyumunda Rektör Andı’yı ilçemizde ağırlamaktan mutlu olacaklarını belirtirken, destekleri için teşekkürlerini ifade etti.

Ziyaret için teşekkür etti

 Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Andı, ziyaretleri için Başkan Sezer’e ve Doç. Dr. Ali Kurt’a teşekkür etti. Rektör Andı,  böylesine önemli bir sempozyum da konuşma yapacak olmaktan memnuniyet duyacağını belirtirken, sempozyumun önemine vurgu yaptı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —