Tarih: 26.07.2020 10:28

Başkan Sezer Gebze Belediye Başkanı Büyükgöz’ü ziyaret etti ZİYARETTE PROJELER İSTİŞARE EDİLDİ

Facebook Twitter Linked-in

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ü makamında ziyaret ederek, projeler hakkında istişarelerde bulundu.

Sezer, ‘Gölcük ve Gebze’de güzel projeler hayata geçiyor’

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Başkan Sezer’e teşekkür etti. Gölcük’ün ve Gebze’nin ilimizin en önemli ilçelerinden olduğunu belirten Başkan Sezer,  ‘Gölcük Donanma Kenti olarak güzel projeleri hakediyor. Bizde görevimize başladığımız ilk günden bugüne kadar ilçemize güzel projeleri hayata geçiriyoruz. Siz değerli mevkidaşımda Gebze’de güzel işlere imza atıyor. Bugün ziyaret isteğimizi kırmadığınız için size teşekkür ediyorum. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum’ dedi.

Büyükgöz, ‘’Görevimizin sonuna kadar da çalışmalarımız sürecek’’

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, ‘Ziyaretiniz beni çok mutlu etti. Sizin de belirttiğiniz gibi halkımız güzel projeleri hak ediyor. Bizlerde görevimiz boyunca bu güzel işlere imza atmaktan memnuniyet duyuyoruz. Görevimizin sonuna kadar da çalışmalarımız sürecek’ diye konuştu. Başkan Büyükgöz ve Başkan Sezer ziyarette projeler hakkında istişarelerde bulundu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —